Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ráznak le a csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ráznak le a csajok amikor kiderül h nem volt még barátnőm? 20f

Figyelt kérdés
amikor megtudják akkor már nem kiváncsiak rám túlzottan. ez azért van mert akkor már biztos nem vagyok jó az ágyban??? mit gondoltok ilyenkor lányok. őket hiába kérdezném csak mondanának valamit, de tőletek őszinte választ várok. köszönöm de tényleg
2012. jan. 16. 16:55
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
azt gondolják hogy tapasztalatlan vagyok... ez mit takar? ez azt akarja jelenteni hogy rossz vagyok az ágyban? én csak próbálom megfejteni..
2012. jan. 16. 17:10
 12/29 A kérdező kommentje:
aha szal a kapcsolatot is kell gyakorolni hát értem
2012. jan. 16. 17:12
 13/29 anonim ***** válasza:

Neeem,bár annyiban igazad lehet, hogy biztosan van, akinek ez az első gondolata.

A párkapcsolatban nincs tapasztalatod, nem voltak még viszonzott érzéseid.

Nekem az első gondolatom az lenne, ha mondjuk korban hozzád illő lány lennék, hogy van itt egy 20 éves srác, aki tök bátor, mondjuk tetszik is, oda mert jönni hozzám, biztos sokaknak tetszik, utána kiderül, hogy sosem volt barátnője. Miért? Szóval ez kicsit érthetetlen.

2012. jan. 16. 17:12
 14/29 A kérdező kommentje:

hát mostantól már nemleszek olyan bátor :\ meg kamuzhatok akármit valszeg érződik is..

*a kérdező most csalódott és szerintem inkább krvázni fog xD

2012. jan. 16. 17:16
 15/29 anonim ***** válasza:

azért mert a mai társadalom női tagjai csak a magabiztos és tapasztalt férfiakra bukik.

1 ilyen nyámnyila "soha nem volt még nője" féle fiúval sza.rt se tudnak kezdeni...főleg ágyban kefélni.

16/29 A kérdező kommentje:
nem vagyok különben csúnya.. szerintemasszem
 17/29 anonim ***** válasza:
Még valami: észrevetted már, hogy akinek van barátnője, annak általában lehetne egy rakás másik lehetősége is, míg aki egyedül van, annak meg szerencsés keveseket leszámítva nagyon nehéz dolga van? A nők biológiai progamjában benne van, hogy azokhoz vonzódnak, akiket már más (vonzó) nők is kiválasztottak maguknak.
2012. jan. 16. 17:17
 18/29 A kérdező kommentje:
attól még h nem volt barátnőm nemvagyok nyámnyila. ezmeg honnan jött??!
2012. jan. 16. 17:18
 19/29 A kérdező kommentje:
csessze meg a női biológia marad a hokizás :D:\
2012. jan. 16. 17:19
 20/29 anonim ***** válasza:

"hát mostantól már nemleszek olyan bátor :\ meg kamuzhatok akármit valszeg érződik is.. "

Ez nem így van. A viselkedéseden múlik. Nekem ugyan volt már barátnőm, de utoljára több, mint 3 éve. Viszont mostanában, mióta többet ismerkedem, és némileg összeszedtem az önbizalmam, több lány is azt hitte rólam (nem azért mert mondtam nekik, én nem beszéltem ilyesmiről), hogy nekem biztos már egy rakás csajom volt, meg akkor kapok nőt amikor akarok... Pusztán mert úgy viselkedek, mint egy olyan ember, aki tényleg így van vele.

2012. jan. 16. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!