Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ráznak le a csajok amikor kiderül h nem volt még barátnőm? 20f
Neeem,bár annyiban igazad lehet, hogy biztosan van, akinek ez az első gondolata.
A párkapcsolatban nincs tapasztalatod, nem voltak még viszonzott érzéseid.
Nekem az első gondolatom az lenne, ha mondjuk korban hozzád illő lány lennék, hogy van itt egy 20 éves srác, aki tök bátor, mondjuk tetszik is, oda mert jönni hozzám, biztos sokaknak tetszik, utána kiderül, hogy sosem volt barátnője. Miért? Szóval ez kicsit érthetetlen.
hát mostantól már nemleszek olyan bátor :\ meg kamuzhatok akármit valszeg érződik is..
*a kérdező most csalódott és szerintem inkább krvázni fog xD
azért mert a mai társadalom női tagjai csak a magabiztos és tapasztalt férfiakra bukik.
1 ilyen nyámnyila "soha nem volt még nője" féle fiúval sza.rt se tudnak kezdeni...főleg ágyban kefélni.
"hát mostantól már nemleszek olyan bátor :\ meg kamuzhatok akármit valszeg érződik is.. "
Ez nem így van. A viselkedéseden múlik. Nekem ugyan volt már barátnőm, de utoljára több, mint 3 éve. Viszont mostanában, mióta többet ismerkedem, és némileg összeszedtem az önbizalmam, több lány is azt hitte rólam (nem azért mert mondtam nekik, én nem beszéltem ilyesmiről), hogy nekem biztos már egy rakás csajom volt, meg akkor kapok nőt amikor akarok... Pusztán mert úgy viselkedek, mint egy olyan ember, aki tényleg így van vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!