Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ráznak le a csajok amikor kiderül h nem volt még barátnőm? 20f
Férfi vagyok, de a válasz egyszerű. Ha még nem volt barátnőd, a csaj tudatosan vagy tudat alatt, de arra a következtetésre jut, hogy biztos azért, mert van veled valami gáz. Ha erről kérdeznek, adj valami poénos választ, pl:
-Volt már barátnőd?
-Nem, 13 éves korom óta háremem van.
Erre valószínű kuncognak egyet és annyiban hagyják. Ha mégis tovább nyaggatnak, és ez még az ismerkedés eleje... Nos, akkor hazudj.
A lényeg hogy a viselkedéseddel azt sugározd, hogy nincs gondod a csajokkal.
a nők olyanok, mint a munkahely paradoxon.
csak akkor kapsz, ha van tapasztalatod. de csak akkor kapsz tapasztalatot ha van.
egyszerűen ne mond ezt..ha csak ilyeneket fogsz ki...
mond azt, hogy igen volt, de mindig elhagytak mert sosem voltál nekik elég jó..
Szia! Azért, mert azt gondolják tapasztalatlan vagy, vagy valami gáz van, hogy nem volt még barátnőd.
Jobban hangzana, ha azt mondanád, hogy nem volt olyan, amire szívesen emlékszel vissza és utána rögtön kérdezz.
Tudod, én nő vagyok és tudom, hogy csúnyán hangzik, de én sem szívesen lennék olyannal, akinek én vagyok az első.
Nem, nem a szexről, hanem magáról a kapcsolathoz való hozzáállásról, az alkalmazkodásról.
Szóval tőlem nyerné az első tapasztalatait. Valahol ez egy felelősség is, mert ha nem úgy sül el, ahogyan kellene, akkor elég hosszú időre elvehetem a kedvét. A másik pedig, hogy nekem kellene csiszolni, alakítani, mert ugye ő gyakorlattal nem rendelkezik, és ez számomra élvezhetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!