Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki plázacica külsejű,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki plázacica külsejű, de kiderül hogy okos, akkor már nem is kell a fiúknak?

Figyelt kérdés

Tételezzük fel, hogy van egy srác, aki az ilyen külsejű csajokat keresi.

Fel akar szedni egy lányt, akiről kiderül, hogy értelmes, lehet vele beszélgetni mindenről, mondjuk még egyetemre is jár stb.

attól kezdve nem fog kelleni a pasinak?

arra lennék kíváncsi, hogy akik az ilyen stílusú csajokat keresik, azoknál hátrány-e, ha a lány még okos is, és nem lehet beetetni akármilyen szöveggel, vagy ha már plázacicát keresnek, elvárják, hogy mindenképpen butuska legyen?

2011. júl. 16. 17:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Egy okos lánynak általában van némi ízlése, úgyhogy nehéz elképzelni, hogy ilyen létezzen.
2011. júl. 16. 18:00
 2/20 anonim ***** válasza:

Fogadjunk h egy előző kérdés alapján van itt a másik :P

sztem nem jelenti azt! lehet vki szép és okos egyben is

de ne legyen olyan mint Szandika a VV-ből :D

3/20 anonim ***** válasza:
AZ NEM HOGY HÁTRÁNY,HANEM ELŐNY IS : )
 4/20 A kérdező kommentje:

nem néztem az előző kérdéseket.

de tudtam, hogy valaki majd azt írja, hogy a 2 az egyben nem létezik.

de most képzeljük el, hogy igen!

2011. júl. 16. 18:01
 5/20 anonim ***** válasza:

Akkor az illető beteg, saját maga ellen küzd. Valószínűleg depressziós is emiatt, és sokszor foglalkozik az öngyilkosság gondolatával. Elvinném orvoshoz, hátha segít neki eldönteni, hogy ki is ő, mielőtt baj lesz belőle.

(Sejtés: Szerintem a plázacica külső fogalmát teljesen máshogy definiáljuk, ebből adódik a félreértés.)

2011. júl. 16. 18:04
 6/20 A kérdező kommentje:

attól függ, te mit értesz rajta.

teszem azt hosszú szőke haj +póthaj, smink, műkörmök, csillogó, feltűnő ruhák, magassarkú,szolibarna bőr, stb.

één így értettem a plázacica-külsőt.

2011. júl. 16. 18:07
 7/20 A kérdező kommentje:

konkrétan nem értem, miért zárhatná ki a kettő egymást.

egy okos csaj akkor szerintetek nem nézhet ki szépen, csak egy buta?

az okos csajok sem mind szürke egerek, vagy olvadnak a tömegbe, és "szende szépségek"...

2011. júl. 16. 18:09
 8/20 anonim ***** válasza:

"egy okos csaj akkor szerintetek nem nézhet ki szépen, csak egy buta?"

A plázacicák nem szépek, úgyhogy már itt bedőlt az elméleted.

2011. júl. 16. 18:19
 9/20 anonim ***** válasza:

"póthaj, smink, műkörmök, csillogó, feltűnő ruhák, magassarkú,szolibarna bőr"

Ezek szerint mégis. Hogy nem látod azt a tényt, hogy értelmes ember nem csinál bohócot magából?

2011. júl. 16. 18:21
 10/20 anonim ***** válasza:
miért ne nézhetne ki egy okos lány plázacicásan? szerintem azért akár a corvinuson is vannak eléggé plázapiccs külsejű lányok, attól, h valakinek ez a stílus jön be, még nem feltétlenül hülye..
2011. júl. 16. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!