Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak otthonülős típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak otthonülős típusú pasik akiknek szinte emberundoruk van és nem mozdulnak ki sehová, de vágynak egy barátnőre?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 18:22
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Mármint közöttetek vannak-e ilyenek? Lányok is írhatnak, ha valaki ilyennek véli magát.
2012. jan. 13. 18:23
 2/14 anonim ***** válasza:

Az túlzás, hogy emberundorom van, és nem is vagyok annyira otthonülős, de bulizni nem járok el. Barátaim vannak, ki szoktam mozdulni, de inkább értelmes dolgokat csinálni(pl sport).

üdv 17F

2012. jan. 13. 18:24
 3/14 pqpqpq ***** válasza:
legalabb nezel ki valahogy?
2012. jan. 13. 18:25
 4/14 anonim ***** válasza:
8%

Van.

Én pl. nem járok el sehova, jobban érzem magam itthon, a saját kényelmemnek élek, játszok számítógépen, tévézek, nassolgatok, tanulgatok, reggel jó sokáig aludhatok. Nem keres senki telefonon, akik vezetékesen rám akarnak sózni kávéfőzőt, azokat leszívatom, mert valamikor telequestes operátor voltam, tudom nagyon jól, hogy ki van a vonal végén: egy köcsög diákmunkás.

Amúgy is van barátnőm, és azt sem szórakozóhelyen ismertem meg. Hahaha, nem, nem a társkeresőn jöttünk össze :)

22/F

2012. jan. 13. 18:27
 5/14 anonim ***** válasza:

Hááát, fogjuk rá, hogy ilyen vagyok, de barátnőm már van :D

Az emberundor meg valóban "szinte", mert akiket ismerek, és barátok, meg képesek normálisan viselkedni, azokat nem utálom, csak a sok-sok random idióták, akik szabadon szaladgálnak. Viszont tényleg nem szeretek sokat emberek között lenni, fárasztó.

2012. jan. 13. 18:27
 6/14 anonim ***** válasza:

van. az egyik ismerősöm az Anton.

elég kocka pedig nem rossz pasi

2012. jan. 13. 18:28
 7/14 anonim ***** válasza:

Én otthonülős vagyok és vágyom egy barátnőre.

De nincs emberundorom. Régebb volt, mostanra megváltoztam. Csak inkább nincs kivel lógni. Meg igaz, hogy sokat tanulok, de amellett még lenne időm kimenni. Akikkel jóban vagyok, nekik már megvan a baráti körük és úgy igazán senkivel se vagyok annyira jóba, hogy elhívjanak valahova. Egyedül meg nincs kedvem

21f

2012. jan. 13. 18:30
 8/14 zseni001 ***** válasza:
Ja, otthonülős, visszafogott, stb. Emberundor azért nincsen annyira, csak a hülyeséget utálom, az meg mostanában terjed mint a vírus és itt élem ki magam. Ja és egészséges vagyok, így vágyok barátnőre is.
2012. jan. 13. 18:39
 9/14 anonim ***** válasza:

Hát emberundorom éppenséggel egyáltalán nincs :) De tipikusan otthonülős típus vagyok. És azt utolsó feltétel is passzol.

21F

2012. jan. 13. 19:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Akinek ember undora van,annak logikus hogy barátnőre se vágyik.
2012. jan. 13. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!