Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Otthonülős csajok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Otthonülős csajok, hogy ismerjelek meg titeket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Rengeteg ilyen és ehhez hasonló jellegű kérdés volt már fenn az oldalon, de konkrét választ egyikre se adott senki(legalábbis én nem olvastam ilyet.)

Tehát a kérdésem az lenne, hogy hol ismerjek meg 17-18év körüli lányokat akik tartós kapcsolatra vágynak ?

Mivel mindenki magából indul ki, így én is ezt teszem:

én se nagyon járok el sehova, szóval kb 0az esélye annak, hogy megismerjek valakit.

Szóval hova jártok el szívesen csajok ?

pl.: hétvégén kimentek a barátnőkkel a ligetbe ?

Vagy elmentek ZP-be egy koncertre ?

sajnos tanácstalan vagyok ...

Mostanában nagyon hiányzik egy kapcsolat és ez ellen próbálok tenni valamit, de eddig nem sikerült...

Egyébként egy lassan 18éves Budapest környéki srác vagyok aki Bp-re jár suliba, normális hosszú távú kapcsolatom még nem igazán volt, de már nagyon vágyok rá ...

Tehát ifjú hölgyek, legyetek szívesek elárulni, hogy hol és hogyan lehet titeket megismerni :)

Tudom, hogy ez nem exakt tudomány, de azért egy kérdést megér szerintem :)

Szóval ha lehet akkor konkrét válaszokat kérnék :)

Köszi, hogy elolvastad remélem, hogy tudsz segíteni ;)

További szép estét!

2010. máj. 19. 19:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia. Én is ebben a cipőben járok. Nem tudom mennyit segítek ezzel, de én nyáron szinte minden hétvégén Margit-szigetre járok pipázni/dumálni/napozni a barátnőimmel, és hétköznapokban pedig szívesen látogatjuk a budapesti strandokat. A liget jó ötlet, bár szerintem oda több pár jár sétálgatni, romantikázni mint szingli. :) Ha ilyen kisebb bulikba elmennél néha, lehet hogy több esélyed lenne, hogy találsz valakit magadnak. Én se vagyok bulizós típus, de havonta, kéthavonta egyszer ellátogatok egy pubba, vagy szórakozóhelyre, csak hogy tudjam hogy miről maradok le ha nem járok rendszeresen. :D

18/L

2010. máj. 19. 19:26
 2/11 A kérdező kommentje:

A Margit-szigetet én is kedvelem, monociklivel(egy kerekű bicikli) szoktam kijárni...

És valóban sok szép csajszi szokott ott lenni (:

Hátha nyáron, vagy az egyik hétvégén összefutunk, kicsi a világ ;)

2010. máj. 19. 19:37
 3/11 anonim ***** válasza:
Bármi meglehet. ;-) És persze sok sikert a keresgéléshez. :-)
2010. máj. 19. 20:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Bár már nem vagyok 18,de sztem minden lány jár az emberek közé:)És én nagyon is örülnék,ha valaki megszólítana az utcán,vagy akár a boltban.Minden figyelmességet megjegyzünk,és ha "véletlen" összefutunk is lehet belőle valami.És akkor ott vannak a közösségi oldalak,ahol lehet nyomozni.
2010. máj. 19. 20:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az otthonülős csajok általában azért azok mert nem szeretik azokat a helyeket amiket ma "szórakozóhelyeknek" neveznek. Discok meg mindenféle dizsihelyek ahol a sok részeg izzadt marha jön simulni meg nyúlkálni... gusztustalan...

A Margit sziget valóban jó ötlet. Én is sokat járok oda pipázni barátnőimmel. Lassan át lehetne keresztelni pipa szigetre XD. Na mind1. Én azt mondom neked, ha értelmes, egyedi, valamire való lányt akarsz találni, akkor nézelődj könyvesboltokban, könyvtárakban. Valamint a buszon, utcán leszólítás is jó. Én spec néha ölni tudnék egy kis figyelemért. Szépen felöltözöm, frissen mosott a hajam, illatozok és senki kb le se szar. Ilyenkor jön az h mit szenvedjek a külsőmmel ha senkit nem érdeklek kivéve a 15 éves suttyó kis pondrókat, akik azt hiszik, h azért mert áll a farkuk használni is tudják. Szörnyű... jaj bocs kicsit elkalandoztam :p.

Tehát, ha otthonülős lányt szeretnél a parkokat ajánlom, a könyvesboltokat és a leszólítást pl utcán. És nézd a szemeket! Azokon keresztül tényleg a lelkéig lehet látni egy embernek. Ha pedig visszautasítanak ne csüggedj! Közhiedelemmel ellentétben vannak rendes lányok csak csöppet fogyóárú XD.

A netes ismerkedést meg hanyagold... ha azt elkezded kiábrándulsz az emberekből egy életre...

20/L

2010. máj. 20. 00:51
 6/11 anonim ***** válasza:
69%

Kopogj be:)

Van Tuc snack-em. Tucc ennél jobbat?

2010. máj. 21. 18:57
 7/11 anonim ***** válasza:
71%
Érdekes kérdés, igaz én 25 éves fiu vagyok és én is inkább egy otthon ülős csajra vágyok mint aki minden hétvégén a discoban log.. az ilyen lányokra általában moziban, könyvtárban, vagy pedig sétálás közben lehet rátalálni.. csak a leszolitásuk igy nehezebb, főleg ha nem egyedül vannak!
2010. máj. 21. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 17 éves Baranya megyei "otthonülős" lány volnék, de nem vagyok az egészen, mert pl. péntekenként általába sétálok a Dp-on tesómmal vagy egyedül; v. íjászkodok. (:

Az, hogy hogy imerkedj ilyen típusú lányokkal, az jó kérdés...szerzz e-mail címet, írj e-maileket. (: A könyvtárak általában egy jó helyek, amint már ezt írták előttem is. (:

Üdv!

2010. máj. 21. 22:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ált otthon ülős csajszi vagyok. s ilyen lányokkal mint én,lehet ismerkedni buszon,boltban :) 17/l
2010. máj. 21. 22:14
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

az otthonülős lányokat inkább útközben lehet el el kapni. speciel az esetemben akkor mozdulok ki ha a családommal lehetek, vagy a páromhoz megyek.

vagy x,-y, találkozóra.

de helyek: váróhelyek, állomások, könyvtár, kövesbolt, kávézó, és pizzéria. ésminden egyébb hely ami a belső értékkel foglalkozik.

2010. máj. 22. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!