Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netfüggő, otthonülős lányról mi a véleményetek? Pasik, ilyen barátnő nem kellene?
Szép, értelmes, aranyos lány vagyok, de azok a rossz tulajdonságaim,hogy szabadidőm nagyrészében netezek. Sőt, inkább netezek minthogy kimenjek parkba,vásárolgatni,bulizni stb. :/ Ez nekem nem gond, megszoktam, csak érdekelne,hogy egy pasit zavarna-e ha ilyen barátnője lenne. Volt barátom,de őt nem hanyagoltam a netezés miatt :D Viszont vele sem szerettem programokra járni, inkább a lakásomba hívtam szexelni, beszélgetni.
L/17
Nincs ezzel semmi gond, de azért alkalmanként kicsalogatnálak a szabadba ;)
21/f
az élet az emberek között:
utcán
parkban
boltban
suliban
stb.
zajlik. ha valaki elzárja magát a külvilágtól, és egy virtuális világban él, egy idő után begolyózik, vagy fura lesz. kimész az utcára és az emberek ufóknak fognak tünni..
ha ilyen bnőm lenne szétszerelmném a számítógépét :)
tudom :DD Csak a kockák általában rosszul néznek ki O.O
Én meg kívülről egyáltalán nem tűnök "kockalánynak"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!