Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netfüggő, otthonülős lányról mi a véleményetek? Pasik, ilyen barátnő nem kellene?
Szép, értelmes, aranyos lány vagyok, de azok a rossz tulajdonságaim,hogy szabadidőm nagyrészében netezek. Sőt, inkább netezek minthogy kimenjek parkba,vásárolgatni,bulizni stb. :/ Ez nekem nem gond, megszoktam, csak érdekelne,hogy egy pasit zavarna-e ha ilyen barátnője lenne. Volt barátom,de őt nem hanyagoltam a netezés miatt :D Viszont vele sem szerettem programokra járni, inkább a lakásomba hívtam szexelni, beszélgetni.
L/17
Amennyiben, engem nem hanyagolnál el, nekem kellenél!
17/F
Jó helyen tetted fel a kérdésed :D Az itt lévők jó része ugyan ilyen :D
Számomra még előny is lenne ez amit felsoroltál :D Java részében én is pont ilyen vagyok :P Ugyan nem zárom el magam a külvilágtól, de boltba utcára, stb csak céllal megyek, nem időt tölteni :D
Amúgy az hogy a kockák rosszul néznek ki, nem feltétlen igaz. Azonban ha a hűdejópasikra vágysz, gép előtt nem fogod megtalálni őket :D Bár mint tudjuk a szép relatív.
Azért csak miheztartásképp kifejthetnéd neked mi az... :D
Kérdésedre válaszolván: te is egy kategória vagy a sok közül. Biztos, hogy vannak emberek akiknek bejön. Én is sokkal inkább örülnék egy nyugisabb, akár otthonülős csajnak, mint annak aki a világból kifutna. Amellett kényelmetlenül érezném magam :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!