Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ilyen kocsival több esélyem lesz csajozni? :D
Szóval nem olyan régen összejött egy németországi munka,teljesen véletlenül ..
Jókor voltam jó helyen :D
Szóval megengedhetem magamnak,hogy 4 hónap meló után vettem magamnak egy mercedest,ill csak jövő héten megyek érte,ugyanigy néz ki miint amit linkeltem,csak fekete fólia van a tetején.
Gáz vagy sem,de ebben a mocskos világban egy márkás kocsi nélkül nem igazán lehet érvényesülni,ezért lehetek én szánalmas,de arról nem tehetek,hogy idáig jutott a világ :D
persze van kivétel,mármint olyan csajok akik nem erre mennek,de olyanokat nem ismerek :D
szóval lényeg,hogy szerintetek ilyen autóval lehet nőzni ?:D
eddig ezres suzukim volt/van :D
azzal is ment,de nem az igazi :D
most egy 3ezres merci :D
"És a nőkbe benne van igenis,hogy alfahím kell,alfahím,hogy leszel:zsé,verda,jól tudj d_gni,hogy visítson,jó test,izom.
Ezek a dolgok,ne álszenteskedjetek..."
ezek szerint te is ilyen felvágós vagy...amiket felsoroltál azok közül pl engem sose érdekelt egyik se...a páromnak nincs "zséje" csak normális fizetése..."verdája" sincs csak agy suzukija...."jó teste sincs" hanem macis, (itt is látszik hogy kinek mi a jó test)...erről ennyit...nem kell általánosítani...
Én értelek utolsó,most a fullos csajokról beszélek akik úgymond kalibráltak azoknak igenis alfahím kell.
Nem általánosítok a csajok a biztonságra mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!