Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok ilyen kocsival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ilyen kocsival több esélyem lesz csajozni? :D

Figyelt kérdés

[link]

Szóval nem olyan régen összejött egy németországi munka,teljesen véletlenül ..

Jókor voltam jó helyen :D

Szóval megengedhetem magamnak,hogy 4 hónap meló után vettem magamnak egy mercedest,ill csak jövő héten megyek érte,ugyanigy néz ki miint amit linkeltem,csak fekete fólia van a tetején.

Gáz vagy sem,de ebben a mocskos világban egy márkás kocsi nélkül nem igazán lehet érvényesülni,ezért lehetek én szánalmas,de arról nem tehetek,hogy idáig jutott a világ :D

persze van kivétel,mármint olyan csajok akik nem erre mennek,de olyanokat nem ismerek :D

szóval lényeg,hogy szerintetek ilyen autóval lehet nőzni ?:D

eddig ezres suzukim volt/van :D

azzal is ment,de nem az igazi :D

most egy 3ezres merci :D

2012. jan. 12. 22:55
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
farokkal jobban lehetne erre nem gondoltál ?
2012. jan. 15. 15:26
 32/43 A kérdező kommentje:

mai világban ? nemhinném :D

ahhoz,hogy eljussak oda,nem árt ha tele vagy lóvéval,vagy te vagy a kiba.zott helyi keménygyerek

2012. jan. 16. 22:05
 33/43 anonim ***** válasza:
csak nehogy te legyél a legtutibb halott keménygyerek
2012. jan. 16. 22:35
 34/43 mountain ***** válasza:
Kérdező,a mondatod első részénél igazabbat nem tudnál mondani. Sajnos!
2012. jan. 17. 09:14
 35/43 anonim ***** válasza:
inkább vegyél Audit
2012. febr. 3. 16:32
 36/43 A kérdező kommentje:

Audi az fosvagennek kiemelet márkája..

Mindenképpen mercedes.

2012. febr. 3. 16:38
 37/43 anonim ***** válasza:

Hát én mint csaj személyszerint hányok az ilyen felvágós "fiúcskáktól" akik csak dicsekedni tudnak és elszállni maguktól...Akik azt hiszik, hogy ha már kocsijuk van Ők a Jani a hegyről, meg a "nagy valakik"...

Lehet hogy a csajok többsége erre bukik...Így ne is csodálkozz, ha lesüllyedsz a "szintjükre"...Ha megadod ezt nekik...

Ha a kocsiddal akarsz csajozni, akkor majd ne álljon félre a szád ha csak kihasználnak hogy hurcold a p*csájukat...

Nálam is próbálkoztak ilyen "nagy menő csávók"...de mást nem tudtam mint kiröhögni őket...

N21

2012. febr. 3. 16:38
 38/43 anonim ***** válasza:

Jah és ezekről a gyerekes smile-hegyekről nem is beszélve..o.O

N21

2012. febr. 3. 16:47
 39/43 anonim ***** válasza:

Szép autó de ettől nem leszel jobban férfi.

Ahogy írtad vannak olyanok akiknek imponál az ilyesmi, szóval ha csak dugni akarsz akkor lehet előnyöd belőle. Normális kapcsolatoknál viszont semmit se számít majd, szóval lehet a hiányosságaidat kéne pótold, mert rövid távon jó dolog, hosszú távon csalódás.

27/F

2012. febr. 3. 16:55
 40/43 anonim ***** válasza:

Mért kell oltani,megdolgozott ő ezért a kocsiért,és igaza van nehogy már 70 ezerért vagy 110 ezerért dolgozzon,én se dolgoznék annyirét sőt még 200ezer is kevés.Én is elmennék ha nem lenne itthon meg az okosságom,de ha bejönnek valószínű én is elmegyek mondjuk Párizs vagy Amsterdam.

Jól tetted,hogy elmentél.

És a nőkbe benne van igenis,hogy alfahím kell,alfahím,hogy leszel:zsé,verda,jól tudj d_gni,hogy visítson,jó test,izom.

Ezek a dolgok,ne álszenteskedjetek,igenis hadd örüljön neki hogy ilyen kocsija lesz,tudjátok is ti mennyit kell dolgozni a sikerért,mondjuk ezt mesélhetem a ,,8óra irodába aztán haza TV,megkapom a 80-t és boldog vagyok,hogy nem halok éhen gondolkodásuaknak".

Egyáltalán nem dicsekedett csak feltett egy kérdést amire jó MAGYAR módra válaszoltatok.

24F

2012. febr. 3. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!