Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ilyen kocsival több esélyem lesz csajozni? :D
Szóval nem olyan régen összejött egy németországi munka,teljesen véletlenül ..
Jókor voltam jó helyen :D
Szóval megengedhetem magamnak,hogy 4 hónap meló után vettem magamnak egy mercedest,ill csak jövő héten megyek érte,ugyanigy néz ki miint amit linkeltem,csak fekete fólia van a tetején.
Gáz vagy sem,de ebben a mocskos világban egy márkás kocsi nélkül nem igazán lehet érvényesülni,ezért lehetek én szánalmas,de arról nem tehetek,hogy idáig jutott a világ :D
persze van kivétel,mármint olyan csajok akik nem erre mennek,de olyanokat nem ismerek :D
szóval lényeg,hogy szerintetek ilyen autóval lehet nőzni ?:D
eddig ezres suzukim volt/van :D
azzal is ment,de nem az igazi :D
most egy 3ezres merci :D
Megjósolom a jövõdet :
31 évesen fogsz meghalni, a feleséged fog megölni, mert kell neki a pénzed.
Csak óvatosan!
Egyébként szép verda :D, nekem a tuning trabim is bejön a barátnõmnek, meg a lányoknak, akkor ez ... :D
Utolsó néhány kommentelőnek üzenem,hogy rosszul tudjátok :D
a régebbi "e" osztály sokkal inkább volt gyakori a cigóknál,mint az újabb :D
Valóban láttam ilyen kocsikat is cigányoknál,de nem dinnyeszállítás céljából,hanem maximum pénzesebb romáknál ..
az az állítás,hogy fillérekért lehet ilyent kapni az megint tév hit :D függ állapottól,kortól,attól,hogy diesel vagy benzin.
Én magamnak egy 3ezres turbodieselt néztem ki,2001es,viszonylag kevés kilométerrel, 1,7 milláért,azért nem mondanám,hogy ez a filléres árkategória haver :D ezenkívűl lehet,hogy ez rajos kocsiként híresült el,még1x mondom nem dinnyésautóként,annak ellenére mérföldekkel megbízhatóbb mint egy bmw vagy audi,ezt jobb ha tőlem tudod :D az pedig,hogy nem megbízható autó amit az egyik kommentelő írta arra annyit reagálnék,hogy mindenféle beavatkozás nélkül ezeknek a merciknek a motorja elmegy 1millió kilométert,na mutass nekem hasonló autót :D az extráit tekintve a mercedes tartott a 1990es években ott,ahol most a 2006-2008as fordok,volkswagenek stb :D
tehát úgygondolom nincs is miről beszélni,de úgygondolom felesleges lenne itt a műszaki dolgokba belemenni,mert a kérdésem a külsőre vonatkozott,de hát hála néhány ember szűk látókörének akkor kimondhatjuk,hogy ez egy cigány autó ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!