Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok ilyen kocsival...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ilyen kocsival több esélyem lesz csajozni? :D

Figyelt kérdés

[link]

Szóval nem olyan régen összejött egy németországi munka,teljesen véletlenül ..

Jókor voltam jó helyen :D

Szóval megengedhetem magamnak,hogy 4 hónap meló után vettem magamnak egy mercedest,ill csak jövő héten megyek érte,ugyanigy néz ki miint amit linkeltem,csak fekete fólia van a tetején.

Gáz vagy sem,de ebben a mocskos világban egy márkás kocsi nélkül nem igazán lehet érvényesülni,ezért lehetek én szánalmas,de arról nem tehetek,hogy idáig jutott a világ :D

persze van kivétel,mármint olyan csajok akik nem erre mennek,de olyanokat nem ismerek :D

szóval lényeg,hogy szerintetek ilyen autóval lehet nőzni ?:D

eddig ezres suzukim volt/van :D

azzal is ment,de nem az igazi :D

most egy 3ezres merci :D

2012. jan. 12. 22:55
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

Megjósolom a jövõdet :

31 évesen fogsz meghalni, a feleséged fog megölni, mert kell neki a pénzed.

Csak óvatosan!

Egyébként szép verda :D, nekem a tuning trabim is bejön a barátnõmnek, meg a lányoknak, akkor ez ... :D

2012. jan. 12. 23:25
 12/43 anonim ***** válasza:
ezt lopom
2012. jan. 12. 23:36
 13/43 anonim ***** válasza:
tipikus cigány és taxis merci enyhe tuninggal. csajozni, egyedülállóként valami 2 személyes cabriót vettem volna.
2012. jan. 12. 23:44
 14/43 anonim ***** válasza:
Na oké, de akkor ne legyenek illúzióid, mert a csajok többségének a kocsitulajdonos pasi kell, nem pedig csak te magad!
2012. jan. 13. 00:54
 15/43 anonim ***** válasza:
44%
Emberek, ne legyenek illúzióink: az mennyivel jobb, ha a külsőd miatt jön össze veled egy csaj? Márpedig a külsőn és az anyagiakon kívül más miatt nem fog. Szal igen, jóval több esélyed van ilyen kocsival csajozni.
2012. jan. 13. 08:28
 16/43 anonim ***** válasza:
W210-es merga akkor sem kéne ha utánam dobnák. '95ös konstrukció...2002ig gyártották, tehát a legfiatalabb változat is 10 éves! Itthon is "szaré hugyé" lehet kapni. Nem megvenni nehéz, hanem fenntartani mert nem egy megbízható típus. Ilyennel már csak dinnyét meg bodzát cipelnek! :D
2012. jan. 13. 11:11
 17/43 anonim ***** válasza:
jobban bejönne egy bicikli
2012. jan. 13. 15:41
 18/43 anonim ***** válasza:
Taxis merci... nagyon gáz. Meg a cigányok járnak ilyennel.
2012. jan. 13. 18:25
 19/43 anonim válasza:
nem baj az,lehet cigány:D Ha tényleg,akkor minden cigánylánynál sikered lesz!Gyere ide csepelre,itt nálunk sok van!:) Mondjuk ezeknek kocsi sem kell csak egy sör.
2012. jan. 13. 18:29
 20/43 A kérdező kommentje:

Utolsó néhány kommentelőnek üzenem,hogy rosszul tudjátok :D

a régebbi "e" osztály sokkal inkább volt gyakori a cigóknál,mint az újabb :D

Valóban láttam ilyen kocsikat is cigányoknál,de nem dinnyeszállítás céljából,hanem maximum pénzesebb romáknál ..

az az állítás,hogy fillérekért lehet ilyent kapni az megint tév hit :D függ állapottól,kortól,attól,hogy diesel vagy benzin.

Én magamnak egy 3ezres turbodieselt néztem ki,2001es,viszonylag kevés kilométerrel, 1,7 milláért,azért nem mondanám,hogy ez a filléres árkategória haver :D ezenkívűl lehet,hogy ez rajos kocsiként híresült el,még1x mondom nem dinnyésautóként,annak ellenére mérföldekkel megbízhatóbb mint egy bmw vagy audi,ezt jobb ha tőlem tudod :D az pedig,hogy nem megbízható autó amit az egyik kommentelő írta arra annyit reagálnék,hogy mindenféle beavatkozás nélkül ezeknek a merciknek a motorja elmegy 1millió kilométert,na mutass nekem hasonló autót :D az extráit tekintve a mercedes tartott a 1990es években ott,ahol most a 2006-2008as fordok,volkswagenek stb :D

tehát úgygondolom nincs is miről beszélni,de úgygondolom felesleges lenne itt a műszaki dolgokba belemenni,mert a kérdésem a külsőre vonatkozott,de hát hála néhány ember szűk látókörének akkor kimondhatjuk,hogy ez egy cigány autó ..

2012. jan. 15. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!