Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ilyen kocsival több esélyem lesz csajozni? :D
Szóval nem olyan régen összejött egy németországi munka,teljesen véletlenül ..
Jókor voltam jó helyen :D
Szóval megengedhetem magamnak,hogy 4 hónap meló után vettem magamnak egy mercedest,ill csak jövő héten megyek érte,ugyanigy néz ki miint amit linkeltem,csak fekete fólia van a tetején.
Gáz vagy sem,de ebben a mocskos világban egy márkás kocsi nélkül nem igazán lehet érvényesülni,ezért lehetek én szánalmas,de arról nem tehetek,hogy idáig jutott a világ :D
persze van kivétel,mármint olyan csajok akik nem erre mennek,de olyanokat nem ismerek :D
szóval lényeg,hogy szerintetek ilyen autóval lehet nőzni ?:D
eddig ezres suzukim volt/van :D
azzal is ment,de nem az igazi :D
most egy 3ezres merci :D
Lesz egy pénzéhes ribid, aki kibírja, hogy naphosszat dicsekedj a kocsiddal meg a házaddal, cserébe szépen leszívja az összes zsetonod, lényeg a lényeg barátom, értelmes nőnek nem fogsz kelleni. Én legalábbis sírva menekülnék, ha van kocsid, ha nincs.
19L
70 ezer? Hol élsz te?
Már régen 80 ezer, főleg ha van egy kis tanulmányi háttered, akkor 110 ezer.
De figyi! Magadtól nem tudod a választ? De jó ok! Megválaszolom! IGEEEENN!!!!! Soha nem lesz gondod nőt felszedni ilyen kocsival,akár tetszik egyeseknek akár nem. Ameddig olyan nők vannak,akik erre buknak,addig nagyon sok esélyed lesz a többiekkel szemben,márpedig rengeteg ilyen csaj van.
Tapasztalni fogod,hogy ha a Suzival s ment a csajozás akkor ezzel meg rakéta sebességgel fog.
OK?
Jah és mégvalami...
1. Az, hogy kérdést írtál ki, de már magában az, hogy anonim kérdést, felvet benne egy nyugtalanító gondolatot: semmilyen kocsid nincs, nem is lesz, de még Németországot is csak képeslapról láttad.
2. Kompenzálni akarod az egód e kérdéssel, mert valójában van egy olyan Mercid, ami 99%-ban hasonlít egy Opel Corzára, 1%-ben tiszta Mercire.
3. Ha ez így igaz lenne barátom, ahogyan mondod, akkor német barátnőt szednél fel, és kapásból "itt hagynád" szeretett hazádat, vele élnél, nem pedig magyar nőket keresnél.
4. Ha mégse lenne igazam, akkor is megszívtad, mert a nő nem érted lesz oda, nem a kreativitásodat, fantáziádat, külsődet vagy az egész énedet fogja szeretni, és nem rólad fog áradozni a barátnőinek, hanem a kocsidról. De ha téged nem bánt a lelkiismereted, hogy a szerelmed cseppet sem szerelmes beléd, csak a pénzedért van veled, akkor tessék.
Szerinted ő ezt nem tudja? Dugni akar,mint a borz,azt ennyi.
Kérdezd meg az arany ifjúkat,érdekli -e őket, hogy a csaj miért bújik ágyba vele. Beteheti neki? Beteheti! Akkor meg?
A csaj meg úgy eljátssza a szerelmest neki, hogy jobban se kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!