Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőgyülölő vagyok?
hmm. szeretem a sört, sokat játszom a gépen, domináns voltam a kapcsolatomban, szexben is én irányítottam. gyűűűűűlööööööljjj!!!
egyébként igen, hívsoviniszta lehetsz.
Nem vagy nőgyűlölő. Egyszerűen csak azt vallod, hogy a férfinak rátermettebbnek és ügyesebbnek és a családfenntartónak kell lennie min a nőnek, akinek az eredeti "feladata" a családi tűzhely melegen tartása és a gyereknevelés. A nem nőies viselkedés valóban taszíthat 1-2 embert, ahogy téged is. Képzeljünk csak el egy szalonspicces, szétcsúszott nőt, akit a mosdóból kell összakapirgálni. A rúzs elkenődve, a haja össze vissza. Na ugye, hogy nem szép látvány?! A nő a kellem és a báj szobra, nem pedig a közönségességé.
Abban azonban nem értek egyet, hogy a férfinak több joga lenne. Amennyiben a politikát vesszük példaként tény, hogy a nők kevésbé érdeklődnek a politika iránt de lehetnek jó meglátásaik. Egy nő sokkalta empatikusabb másokkal szemben és egy megideologizált világban nagyobb valószínűséggel ügyködik azon, hogy ne csak a családjának és a barátainak legyen jó, mint egy számító férfi. Persze ellenpéldát is találni erre.
Kedves Kérdező: Rám szokták mondani, hogy nőgyűlölő vagyok- persze csak a sértődött, feminista élharcosok akik nem tudják elfogadni, hogy a régi kor férfi és női szerepei nem véletlenül voltak olyanok amilyenek.
Mellesleg nemrégiben én is feltettem egy kérdést. Ugyan nem egészen a témába vágó.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Nyugodtan le lehet pontozni, nem fog megrázni.
20N
szoktasd magad a gondolathoz, hogy a nők is lehetnek jobbak nálad nem kevés dologban... amúgy az is zavar ha mondjuk szebbek nálad? xD
és vonzódsz a csajokhoz rendesen ? o.0
...
Igazából várható volt hogy belázadnak a nők egy ilyen kérdés után....
De Pl lásd katona nők rendőr nők... vajon hányszor fordult már elő hogy a kis rendőr nőcske beleszeret akit épp üldöz mert hogy olyan kis rósz fiú... :D a harctéren puszta kézű harcban egy normális termetű férfi kb 5 nőt is le tud győzni egyszerre gond nélkül, szal ebben is igazad van... Amikor beálnak focizni azt én is utálom mert elfutok mellette hozzáérek a vállammal és repül 2 métert, aztán meg sír....
Na és a legvége a politika... Hát csak nézd meg Merkelt, mit művel szétb**szta egész Németországot, és Európát, mert nem a fejével hanem az érzelmeivel gondolkodik... politikában egyáltalán nem szabadna nőket engedni, mert máshogy látják a dolgokat, nem képesek a mindenkori racionális gondolkodásra... Persze jönni fognak a piros kezek de nem érdekel, ez az igazság... Azért mind ezek mellett szeretném leszögezni hogy imádom a nőket fel tudnám falni őket mert olyan kis aranyos törékeny és jó kis lelkek :)Megvan az életben az ő feladatuk is, meg a férfiak feladata is... ott kezdődnek a gondok amikor egy makacs nő azt mondja márpedig a nők is el tuják látni ezeket a feladatokat, és megpróbálja, mind ezt kissebségi komplexusból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!