Nőgyűlölő lennék?
Alapból szeretem a nőket. Sőt. Remélem egyszer belép az életem egy aranyat érő kivételbe tartozó lány, aki rendes.
Csak az a baj kezdem elveszteni az a hitet, mert az van, hogy sok negatív tapasztalat ér engem az utóbbi hónapokban. Legtöbbször arra gondolok, hogy a többségük csak a pénzes pasikra megy és azokra, akik a b*zis divatot követik, ami annyira b*zeráns, hogy hiába van rövid hajuk a pasiknak, mégis nehezen tudom meghatározni a nemét. Az iskolában viszont szédítem a tinik*rvákat. Kívül vidámnak és jópofának tűnök nekik, de belül elfojtom a dühömet. Az a bajom velük, hogy ritka nagy ostoba ribäncok. Beképzeltek ráadásul. Legszívesebben leüvölteném a fejüket.
amíg MTV-s tinik*rvákat szédítessz, az egy külön világ, ne is számíts arra hogy normális nővel találkozol.
pedig ők vannak többen, és a félreértések elkerülése végett én férfi vagyok, szóval nem érdekem javítani a statisztikát. :)
Neked is csak egy tartós, megbízható kapcsolat kellene.
Szia! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!