Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jàtszik, vagy akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jàtszik, vagy akar valamit tölem?

Figyelt kérdés

Tetszik egy pasi.

Eddig én is ugy éreztem ,hogy ezt viszonozza.

Tegnap viszont történt valami.

Szoval adtam neki filmeket kölcsön.

Ö ezt megakarta hàlàlni,de elutasitottam hogy bàrmit is adjon cserébe.

Erre beszol (viccesen,a grillezés közben hogy csinàl akkor nekem kolbàszt...

Mondom nem kell.

Akkor azt mondja hogy tojàst.

Erre beszoltam hogy ki kellene a nyelvét vàgni.

Visszakaptam,hogy azt is ad ha kell....

Ilyen ràmenös dumàt nem hallottam eddig töle.

Ezlött nagyon udvariasan viselkedett,tegnap viszont fordult a kocka.

Szerintetek egy ilyen szöveg utàn mit gondoljak rola?

Mit akar?

Szexet,vagy csak poénkodik?

Esetleg valami màs?

2009. máj. 24. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Hát lehetsz max 15 éves, de hogy szűz vagy az biztos. Próbált veled jófej lenni, de ahogy elnézem nem vetted a lapot. Attól még, hogy valaki beszólogat, nem biztos hogy azért szólogat be mert bunkó. Ezen nevetni szoktak, és az átvitt értelmet néha felváltja a komoly téma :P

Ebből szoktak lenni az irdatlan izgalmas, falatlebontós szexek :P

2009. máj. 24. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Megpróbált nyitni feléd. Én is szűz vagyok, és nem sok dolgom volt fiúkkal, de nem mondott ez a pasi semmi rosszat. Poénkodott. Ne legyél annyira merev. Miért nem vetted fel a kesztyűt? Vágjál vissza. Miért nem mondtad poénból, hogy de ne olyan kicsi kolbászt, mint ami nálad van. Vagy valami. Hogy lássa, hogy te is érdeklődsz utána. Most azt is hiheti, hogy leszarod a fejét. Ha szexet akarna, akkor nem poénkodott volna, hanem a tettek mezejére lépne. De most egy-két hülye poénból ne vond már le a végkövetkeztetést, hogy csak arra hajt. Ismerkedjetek, randizzatok, és ha ott túl hamar bepróbálkozik, akkor tényleg csak játszott veled. De egy közös grillezéskor elsütött viccek alapján ne ítéld már el.
2009. máj. 24. 12:34
 3/5 anonim ***** válasza:

ebbe semmi rossz nincs

én tegnap beszéltem 1 sráccal és neki be volt kapcsolva a kamerája és közbe evett ivott haját piszkálta

erre mondtam h jobb mint a tv:D

erre ő

-vetkőzni azért nem fogok-

és ezután

-ezt nem kellet volna-

eközben én írtam neki h a

-fenébe:D-

érted nem gondoltam komolyan csak utaltam neki h nagyon bejön és veszem a viccet.

ezeket poénosan kell venni

2009. máj. 24. 12:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak poénkodik...:) Persze valószínűleg tetszel neki, ha ilyenekkel poénkodik. Ez mindenkinél más.
2009. máj. 24. 13:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Vedd lazán és hülyüljetek ;)

Pl: hm..megkínálnál a virslivel? -és kacéran kacsints ráá

2009. máj. 24. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!