Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Webkamera utàn nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Webkamera utàn nincs randi?

Figyelt kérdés

Tegnap egy pasi ismerkedetvelem,minketten làttuk egymàst.

Nekem tetszett,àllitolag én is neki,magàtol mondta,nem kérdeztem.1 orahossza beszélgetés utàn ma reggel 9-kor talàlkozni akart velem.Mondtam ok.Telszàm csere,elköszönés....Ma meg sehol senki.Hozzàteszem nem vagyok kislàny,én 23 ö 27 .Szoval nem értem.Miért eröszakoskodik hogy ne jövö héten,hanem mindjàrt ma talàlkozzunk,én szervezem a programomat àt,és sehol senki...Hivni nem hivom fel,irjak neki e-mailt,vagy hagyjam?És miért nem jelentkezik valaki ezek utàn?

2009. szept. 8. 09:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Közbejöhetett valami, de viszont akkor jeleznie kellett volna.
2009. szept. 8. 09:49
 2/12 anonim ***** válasza:
64%

Vagy amíg láttátok egymást, beszéltetek, nem mert lekoptatni. Úgy volt vele, hogy minek húzza ki jövőhétig a társaságoddal, ha ma gyorsan le tud rendezni egy "randival"..

Ne legyen igazam, de ez az egész online ismerkedés egy nagy átverés....Mindenki ismétlem MINDENKI oylannak adja ki magát, amilyen mindig is akart lenni, és nem olyannak, amilyen valójában...Ezt át lehet gondolni..

2009. szept. 8. 09:54
 3/12 anonim ***** válasza:

Semmiképpen se írj, hagyjd h ő jelentkezzen, ha nem jelentkezik, hagyd a fenébe!

Egyébként szerintem nem minden netes ismerkedés kamu, mi 4éve vagyunk együtt a párommal, sőt már együtt is lakunk és chaten ismerkedtünk meg:)

2009. szept. 8. 10:04
 4/12 A kérdező kommentje:
Leràzni nEm akart,LEGALÀBBIS ABBAN A PILLANATBEN,10-szer köszöntem el,hogy mennem kell,akkor is tovàbb adta fel a kérdéseit.
2009. szept. 8. 10:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Simán közbejöhetett valami. Nem kell mindig túlagyalni mindent. Főleg amikor cselekedni is lehet. Dobsz rá egy SMS-t, hogy "Hő, mi van a randival?" Aztán, ha akar magyarázkodik. Ha nem, akkor meg passz. Elkésett, eltévedt, elromlott a telefonja, kórházba került, letartóztatták vagy csak fel~ stb. Mit tudom én? Az a tuti, ha rákérdezel. :P
2009. szept. 8. 10:54
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az a tipus aki ràkérdez.Na de msn-en sincs fennt,ugyhogy nincs közelbe,az is lehet hogy valami történt.Majd jelentkezik valamikor ha akar.
2009. szept. 8. 10:59
 7/12 anonim ***** válasza:

Butaságot csináltál, tudom, hogy a nőkben van valami gátlás az értelmes viselkedés ellen, de mondjuk amikor látod, hogy késik, rácsörögsz telefonon. Tudod, mondjuk az embert elütheti a busz, fejére esik egy tégla, stb.

A bajokat pedig azzal érdemes megbeszélni és megoldani, akivel szenmben fönnáll, másnak nem hogy köze nincs hozzá, hanem mivel nincs benne a szituációban, át sem tudja látni.

Valamint 23 évesen lehetne már annyi önállóságod, hogy magad döntesz.

2009. szept. 8. 11:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Azt végképp logikátlannak tartanám ha egy pasi azt mondja egy nőnek hogy elmegy vele talizni és direkt nem megy. Közbejöhetett valami. Előző, Te meg olvasd el a kérdést ha válaszolsz is rá. Azért dobj fel az msn-re egy pluszt és nézd meg fennvagy e a listáján, de nem hiszem hogy ok nélkül nem volt ott, ha letíltott volna azt elvileg nem lehet megnézni csak ha nem vagy a listáján. De valószínüleg következő beszélgetésnél elmondja hogy mi volt az oka hogy nem tudott ott lenni.
2009. szept. 8. 11:43
 9/12 A kérdező kommentje:
Ott vagyok a listàjàn,és ö nincs bejelentkezve.Még most se irt se sms.t,se semit,pedig irtam mailt.Azért mailt,mert nincs a telomon pénz.
2009. szept. 8. 15:00
 10/12 anonim ***** válasza:
Átbas.tak szó szerint!Velem is volt ilyen már,hogy nem jött a csaj a randira!Azóta se híre se hamva!!!
2009. szept. 8. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!