Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baràtom 30 évesen, amint hazaèr munkàbol es hètvègèn a szàmitogèpes jàtèkkal (cod) jàtszik. Hogy szoktassam le hogy ne jàtszon minden nap 5-6 oràt?
Az, hogy valaki 30 éves korában még mindig ennyit kockul általában azt jelenti, hogy a való élettől menekül és egy olyan világban jobban érzi magát ahol több a pozitív visszacsatolás.
Próbáld meg kideríteni, hogy mivel lehet gondja. Ez lehet munkájával kapcsolatos, magánéleti, családi probléma, túl sok hitel stb stb stb.
Én is játszom ilyen játékkal és én is szoktam verni az asztalt meg ordítozni. És?
Én szeretem.
27/N
Kedves kérdező!
El tudod képzelni azt, hogy ma, Magyarországon hány olyan férfi van, aki:
-veri a feleségét/élettársát
-veri a gyerekeit
-elhagyja a terhes feleségét/élettársát
-nagy ívben sz@rik a gyerekeire
-alkesz
-narkós
-láncdohányos
-depressziós
-félrekefél
-molesztálja a saját gyerekeit
-a megélhetéshez szükséges pénzt a kocsmában/nyerőgépben hagyja
Na, most h a lista végére értem, gondolkozz el azon, hogy mi lenne, ha a te párod valamelyiket űzné e neves tevékenységek közül? Na, ugye, h nem annyira undorító a Call Of Duty? Nem mellesleg ő 5-6 órát játszik, a legtöbb férfi meg hétvégente 10-12 órát is eltölt meccsnézéssel vagy TV bámulással. Az sokkal felvilágosultabb hobbi? Attól, h valaki szereti a videojátékokat, még teljesen normális ember.
Természetesen valamennyire neked is igazad van. De nem leszoktatnod kell, hanem felhívni a figyelmét arra, hogy kicsit több törődésre, és odafigyelésre vágysz. Szerintem ezt értelmes emberként megtudjátok beszélni kulturáltan is.
Még nem nőtt fel...
... A cod a 8 évesek játéka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!