Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megutàlt vagy mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutàlt vagy mit rontottam el?

Figyelt kérdés

Megis,erkedtem egy férfivel.Màr felnött ember.

Egy jo ideje kifigyelt ,majd egy telefonszàm csere utàn sms-ek soràt irtuk egymàsnak.

Semmi szerelmes.Aztàn én megdicsértem ,milyen jol néz ki.

Aznap még talàlkoztunk személyesen is,végig a szexröl beszélt.

Ez nem is volt ellenemre,igy hàt este küldtem neki egy ujabb sms-t hogy akarom...

Nem jött a vàlasz.

Kösöbb ràkérdeztem,haragszik-e,azt irta nem haragszik,én egy rendes,kedves nö vagyok.

Aztàn mégsem irt többet.

Legközelebbi nap ujra összefutottunk,de én nem mertem a szemébe nézni,ö is csak egy pillantàst vetett ràm,aztàn a közös tàrsasàg,ahol mindien nap eltölt oràkat,onnét elrohant kifogàssal,majd én hazajöttem,ö azonnal lement a baràtokhoz.

Mondjàtok mit vontok le ebböl?

Megutàlt?

Szégyelli magàt,esetleg félreértettem(pedig tudom hogy nem)

Mär szégyellek rà kérdezni ujra,neogy az legyen hogy zaklatom.

2009. jún. 5. 08:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy nem tetszett neki,hogy alig ismeritek egymást,te mégis hajlandó vagy lefeküdni vele.
2009. jún. 5. 08:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Ebben igazad lehet,de nem is komoly kapcsolat volt tervezve.

Az a förfi egész idö alat csak a szexröl beszélt,hogy milyen rég nem volt növel,hogy mennyire szereti a szeretkezést blablabla.

2009. jún. 5. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a felesége megtalálta az sms-t, aztán volt otthon egy kis hajcihő. Ennyi.
2009. jún. 5. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak a szája volt nagy a lehetőség láttán pedig megijedt tőled. Vannak férfiak akik inkább szájhősök csak :)
2009. jún. 5. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!