Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelitsek, hogy màs ne vegye észre?
Van egy pasi,nagyon tetszik,de mindig ott talàlkozunk,ahol a sok szomszéd is ott van...
Hétköznap meg dolgozik.
Érzem hogy akar valamit,meg én is szeretnék,de nem merjük még egymàs szàmàt se elkérni,mert nem vagyunk tizenévesek,és tuti mi lennénk a lakoközösség pletyka témàja.
Amit elértem,hogy ma àtadok neki kb 40 db dvd filmet,de azt is lennt adom neki oda a parkoloban.
Szoval valami tipp hogy jelezzem,hogy tetszik
Persze csak finoman:)
40 dvd film közül nem tudom mikor esik a kezére az amelyikben a tel.sz van.
Tegnap adtam neki oda,remélem hamarosan ràbukkan:)
Ma reggel valaki hivott,ezt a szàmot életemben nem làttam,de sajnos tul késön vettem fel:(
Csodàlkoznék,ha màr rà is bukkant a szàmomra,de nagy valoszinüsége hogy ö volt,mert rajta kivül 3-an tudjàk csak a szàmom.
Jaj nincs kreditem,nem tudom visszahivni...
Vàrjak,hàtha ujra hiv,vagy ö vàr hogy én visszahivom??????????
Szia.
Reméljük Ő volt. Várj egy pár napot, biztos újra hív. Ha mégsem, akkor tölts egy keveset a kártyádra és hívd vissza! Drukkolok neked!!!
Ha van fejlemény (jó hír) megírod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!