Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelítsek felé? 14/F
Figyelt kérdés
Van egy lány az osztályunkban és akármikor közelítek felé mindig annyit mond: "na haladj innét" "hagyjál békén" és még pár csúnya dolgot.Persze én ismerem őt Óvodás korom óta de sose tudtam felé közeledni max úgy ha hozzá érek és mondom szia de akkor ez a válasz... pedig tényleg sosem ártottam neki és én szeretem őt! de nem nevezném őt rib*nc-nak mert rendesen tanul leszámítva ezt a viselkedést de egyszer volt olyan hogy tényleg a szemébe mondtam hogy egy k*rva vagy! mert annyira felhúzott hogy sosem hagyta hogy megszólaljak.
Szerintetek van remény? vagy legyek erőszakos mint ő? persze én sem vagyok egy angyal csak már elegem van ebből.
2011. szept. 12. 19:40
1/4 anonim válasza:
Mellőzd. Ha egy kicsit is érdekled ez majd feltüzeli. Vagy esetleg felkelti a figyelmét, hogy na most mi van...? Ha nem keres, nem változik a helyzet, akkor hagyd. Hogy tudsz egy olyan személybe szerelmes lenni, aki elküld a búsbüdösbe? :) 15/L
2/4 anonim válasza:
Anyám ezek a csajok milyen csalafinták XDXDD
3/4 Solarian válasza:
Hát szerintem hátulról közelíts felé.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát hogy is mondjam ez ilyen félig fura szerelem:) de egyébként igen ilyenek a lányok az én környezetemben büdös p*csák de vannak köztük tényleg rendesek:)
2011. szept. 12. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!