Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csorók miért akarnak randizni? 17/L
Néhány napja randiztam egy fiúval a suliból, de szegénykém elég csoró volt.
A randi annyiból állt, hogy sétálgattunk a városban.
Nem is hívott meg sehova.
"Nem kell milliomosnak lennie, de azért egy étterembe elvihetett volan."
Fogyeld az elkényeztetett p*csát. Tudod, van olyan is, akinek nem tesznek a segge alá pénzt. Tudom, meglepő, de képzeld, van akinek nem a pénz, hanem a szándék számít. Örülj neki, hogy a srác felvállalta még így is, hogy elvisz valahova. Amit eddig írtál, abból kitűnik, hogy ennyit se érdemelnél meg.
Hülye p*csa.
Az egyetlen pozitívum az egészben, hogy a srác az elején rájött, hogy mekkora egy retek vagy és nem koppant akkorát, minta később mutattad volna ki a fogad fehérjét.
A hozzád hasonlóknak kívánom, hogy egy szűk panelban végezzék és csak annyi pénzük legyen, hogy épphogy ne dögöljenek éhez.
Üdv. egy csóró srác.
"Első randin elvihetett volna étterembe."
Második randin hova vigyen? 1 hetes nyaralás Hawaii, vagy Bahama-szigetek? Jajj, bocsánat. Kéthetes, mert ez a MÁSODIK randi. :) Ugye?
Én örültem volna a helyedben, hogy csak sétálunk, nem rögtön valami zsúfolt helyre visz.
Még valami: nem biztos, hogy "csÓró", de így legalább tényleg kiderült, hogy hogyan viszonyulsz hozzá, mi az elsődleges szempont számodra. ;)
17/L
Pénzéhes kis ribanc vagy, az a baj.
Téged még anyádék sem visznek étterembe. -.-
Tipikusan az a lány akit a szülei helyében letagadnék.
Én kérdésre kérdéssel válaszolnék,
Az ilyen bunkók miért akarnak randizni? Üdv aranyom!
Most mit izélgetitek még ezt a kérdést?? Nem tűnt fel hogy nem is válaszol? Lehet hogy nagyon jól szórakozik rajtatok, vagy hogy ezt a rengetek (tartalmában egyező) válaszokat el sem olvassa. De legalább kidühöngtétek magatokat. Szerintem a csaj régen nem ilyen (bár ki tudja), csak szegény nagyon unatkozik. Ha ilyen, akkor meg ilyen, ezen ti úgyse tudtok változtatni. Nem itt fog lelkiismeret furdalást kapni egy ilyen ember. A pofonokat majd az élettől fogja megkapni. Ez az én véleményem. De ha gondoljátok, szülhettek még vagy 90 ugyan olyan választ, végeredményben úgy is le vagytok sza*va az ő részéről.
Na B.U.É.K!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!