Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csorók miért akarnak randizni? 17/L
Néhány napja randiztam egy fiúval a suliból, de szegénykém elég csoró volt.
A randi annyiból állt, hogy sétálgattunk a városban.
Nem is hívott meg sehova.
# 31/34
komolyan hát. de csak ha szétteszed utána a lábad.
# 30
rettenetes műveletlenséget árultál el magadról, ugyanis a prostik nem az autópálya mellett állnak, ott ugyanis nem szabad gyalogosnak tartózkodni, megállni is csak műszaki hiba miatt lehet
:) de alapjában véve igazad van
amúgy a kérdező jól hozza a mai lányok átlagát, mind a pénzre mennek, de lehetőleg a kis 16-17 éves fiúcska szüleinek pénzére, mert ugye egy 16 éves még nem keres valami jól
sose értettem amúgy, hogy hogy van pofája egy fiúnak a szülei pénzéből fedezni a csajozását, így lényegében a szülők még egy másik család gyerekét is eltartják a fizetésükből, ha nem is teljesen
én csak akkor költöttem csajokra, amikor már kerestem, addig mindenki fizette a maga fogyasztását, nem érdekelt, ha nem tetszett a csajnak, legfeljebb nem volt második randi, mert nem hívtam vissza azt, aki fintorgott, hogy csak egy séta, túra, ágyban hancúrozás volt előző alkalommal
Régen nem volt pénzem, szerényen csajoztam, volt, hogy házi borra meg disznóvágásra hívtam meg egy milliomos szülők kislányát. Kicsit elkerekedett a szeme, a borra vevő volt, de hajnalban nem akart kelni megszúrni a kocát :) Vicces volt.
De most, hogy van pénzem sem szállt el az agyam, sose fogyasztanék olyat egy randin, amit a saját pénzemből nem tennék, nem engedhetném meg, csak azért nem rendelek drága ételt, italt, mert tudom, hogy ezt nem nekem kell fizetnem. Mert van rá példa, hogy a barátnőm fizet. Nem lehúzni kellene a másikat, nem az anyagi lehetőségeket kellene benne látni.
Még annyit, hogy életem legjobb randija az volt, amikor egy megáradt hideg hegyi patakban gázoltunk mezítláb és bukdácsoltunk a síkos köveken, se étterem, se kávézó, teázó, pláza, koktélok... mégis nagy nevetések, közel kerülések, kézen fogva séta lett belőle. És tartós kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!