Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen csorók miért akarnak randizni? 17/L
Figyelt kérdés
Néhány napja randiztam egy fiúval a suliból, de szegénykém elég csoró volt.
A randi annyiból állt, hogy sétálgattunk a városban.
Nem is hívott meg sehova.
2011. dec. 23. 20:44
41/63 anonim válasza:
na, az első randin én is csak sétálgatnék a lánnyal és beszélgetnék és mit akarsz?költsön rád 10-20 ezret, amikor az se biztos hogy megkap?ez pénzkidobás lenne.+ilyen pénzhajhász lennél?volt már olyan csajom, akinek anyi pénze se volt, hogy ő hívjon fel,csak megcsörgetett,de nem az érdekelt, hanem maga a nő.amikro ismerkedem sok mindent kérdezek, és sokszor kérdeztem már rá, hogy valaki hol lakik,de soha nem kérdeztem meg, hogy menyit keres egy hónapban, meg hogy meg tud-e hívni egy akármire.és tőlem se kérdezett senki soha ilyet,és nem is várták el.
42/63 anonim válasza:
A csóró lányok várják, hogy meghívják őket és eltartsák. A gazdag nők megveszik a jó fiúkat, akkor is ha szegények, azért hogy minél jobb gyereke legyen.
Azért akarnak az ilyen csórok, mint ti randizni, hogy csókolózzanak, tapizzanak, dugjanak. Akárcsak a gazdagok.
De lehet azért nem hívott meg, mert azt hitte te ilyen csóró vagy aki azt akarja ő fizessen.
43/63 anonim válasza:
Elhiszem hogy elég kiakasztó a kérdező de elég mocskos a szátok így karácsonykor. Ejnye! :)
44/63 anonim válasza:
sokmindenkiből kihozta a kiscsaj a haragot,mert sokhelyen fontos a énz, de ne hogymár a párkapcsolatokban is az legyen.én nem tartommagam gazdagnak,de én is voltam már étteremben .mondjuk nem randin, hanem amikor már jártunk a csajjal.pár havonta megteheti az ember ezt is.ha már egyszer nem iszok,nem cigizek, enni már szeretek.de sohanem szerettem magam meghívatni senkivel.szóval érdekes néhány lány, hogy ö a szemét, és még ö is van felháborodva.
45/63 anonim válasza:
Persze, majd 17 évesen Te vagy itt a Misz Hilton, mi?
46/63 anonim válasza:
ott kezdődik, hogy nem elvárás az étterem. szopjál milliomos f@szt, ez kell neked! én randiztam úgy hogy sehova nem mentünk, csak ültünk egy padon és 4 évig jártunk utána. ha ekkorák az igényeid megmondhatod neki, h menjetek valahova, bár énsehova nem vinnélek el 21
48/63 anonim válasza:
#40-es te igazi szakértője vagy hogy hol állnak a prostik, ráadásul az okát is tudod! Ez igen!! xD
49/63 anonim válasza:
vagy csak ismeri a szabályokat, meg van esze nem?
50/63 anonim válasza:
milyen életképtelen genny vagy te..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!