Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire tutyimutyi alakok férfitársaim? Miért nem értitek meg lányok, hogy az igazi férfi elhív egy randira, ha tetszel neki?
Figyelt kérdés
Őszintén, tényleg ennyire nyuszinak képzeltek minket, hogy arra kényszerültök, hogy bevalljátok érzelmeiteket egy férfinak? Csak elegem van, hogy már a hatodik lánynak kell megmondanom, hogy ha vonzódnék hozzá akkor már rég elhívtam volna valahova és nyilván nem úgy érzek iránta mint ő irántam.2011. dec. 19. 20:05
12/16 anonim válasza:
" És nem azért, mert a visszautasítástól félek. Egyszerűen leértékeltem magam."
- Ugyan már! Bátorság! Ha nem is próbálkozol, az tuti kudarc, ha próbálkozol akkor kudarc, VAGY SIKER!!! :D
"A lányoknak meg amugyis sokkal jobban számít a külső. Így hogy merjek próbálkozni?"
- Tévedés! Rengeteg jó csajt láttam már kib*szott ronda, ám mégsem gazdag pasival! Csak bízz magadban!!!
13/16 anonim válasza:
Ugye nem Tolna megyében laksz?! :D
14/16 anonim válasza:
Igen, tényleg.Szégyenlős pasik mindig voltak, mindig lesznek.Érzékeny pasik is, akik megjárják párszor és elmegy a kedvük.Nem lehet mindenki olyan mint te, különbözőek vagyunk.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem nem Tolna megyében lakok.
2011. dec. 20. 19:55
16/16 szuperpocok válasza:
A " 2011-12-19 20:33"-es válasz nagyon elgondolkodtató.
Bár a nők nem kezdeményeznek, de azért lássuk be, képesek rámászni arra aki tetszik nekik. Mondhatni, ők így kezdeményeznek. És én is átéltem már sokszor a levegőnek nézést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!