Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen az igazi férfi? Ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az igazi férfi? Ki kell a nőnek? Ki kell nektek?

Figyelt kérdés

Az, amelyik egy kőkemény spíler tekintetével rendelkezik és azt sugározza, hogy tesztoszteron vele egyenlő. Kondiba jár, redbullt iszik, és persze 60-70 kiló. Vagy pedig az is lehet férfi, aki nyugalmat és vidámságot sugároz, akinek vannak érzelmei, és bevallja, hogy ha túl sok benn a feszültség, igenis még sírni is képes. Nem jár kondiba, borozni szokott, verseket ír és zenél és 100 kiló. Ez persze csak nagyvonalakban, de látjátok a kontraztot. Én az utóbbi vagyok, és általában azt látom, hogy a nők inkább vesznek barát, mint potenciális férfi számba.

Előre is köszi a válaszokat!

2009. szept. 30. 07:25
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ha egy lány szemeibe nézel, kicsit megmutatod a leked is, és ha egymásra tudtok közben hangolódni, ha elmerül a tekintetedben, akkor próbálj vele ismerkedni. Nem fog számítani, hogy 100 kg vagy és néha sírsz te is, sőt szeretni fogja ezeket a tulajdonságaidat. Mwert miért is ne lehete férfiként szeretni. Persze, hogy lehet. De az igazi szerelem ritka, de majd megtalálod, addig meg nem baj, hogy mások csak barátkozni akarnak, ez nem azért van mert nem vagy férfias, hanem, mert nekik más az igazi, és majd neked is más lesz. L
2009. szept. 30. 07:54
 2/8 A kérdező kommentje:
:)
2009. szept. 30. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

Engem nem érdekel, hogy kondizik-e az illető vagy sem, és hogy mekkorák az izmai. De egy férfinak igenis legyen tartása.

Az ilyen srácok szokták mindig feltenni ezt a kérdést, hogy milyen gáz, hogy a nők az izmos, gazdag pasikra buknak.

Hát sajna a vadon törvényei működnek, arra bukunk, aki életképes, és biztonságban érezzük magunkat mellette, nem a puhány, kövér, sírós típusra.:)

Egyébként miért párosítod a férfiasságot egyből negatív belső tulajdonságokkal?

Csak az lehet szép belülről, aki elhagyagolja a külsejét?

2009. szept. 30. 08:33
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

Én az a kategória vagyok, aki 60 kiló, redbullt iszik, sugárzó spíler tekintete van, de hiába kondizik, csak erősödik de nem látszik semmi, szóval ugyanolyan nyikhaj vagyok bármit csinálok! Rosszullétig is zabálhatom magam de olyan gyors anyagcserém van hogy akkor naponta 4x is kakálok, átmegy rajtam minden!! És sok csaj vonzódik hozzám, de ahogy közel kerülünk egymáshoz, vagy járásról esik szó, mindig legyünk barátok duma jön, ez pedig azért van, mert ugyanolyan, vagy vékonyabbak a karjaim mint a csajnak. Sőt, lehet vékonyabb, könnyebb is vagyok nála, de ilyen géneket kaptam (7 iskolába jártam és soha nem volt nálam vékonyabb vagy könnyebb oszttársam)!

Namost nekem olyannyira elegem lett, hogy rászántam magam végre, hogy kokszozni fogok, hogy megnőjek. Mert különben nem rúgok labdába, és úgy pereg le az élet körülöttem, hogy kimaradok mindenből! Ez a szomorú igazság, a csajoknak kell az izom, a testalkat, nekem széles vállam van de ha lejjebb tekintgetnek a szinte női test egyből kinyír minden szexuális vonzalmat!

2009. szept. 30. 09:10
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kérdező! Egyszerűen fröcsög az irigység és az általánosítás a kérdésedből. Én is kondizok, de nem 60-70 kilós, redbullos srác vagyok, egyáltalán nem iszok energia italt, nem szedek szteroidot, nem iszok alkoholt és nem dohányzok. Ja és nem járok izompólóban, hogy mutogassam magam (amúgy is pulóveren keresztül is látszódik a mellizom, meg a delta...).

Tehát én úgy tenném fel a kérdést:

Lányok, Ti az igényes pasikra buktok?

A 100 kilós, sarkikocsmást és a 60 kilós redbull racert közel sem nevezném igényesnek...

2009. szept. 30. 10:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A kedvesem nyugalmat és vidámságot sugároz, vannak érzelmei, nem fél kimutatni őket és már láttam sírni. Szeret(ünk) borozni. Verset még nem irt nekem, de szerintem képes lenne rá. Annyira szereti a zenét, a hangokat, hogy még az otthonát is így szervezte. Nem jár kondiba. 150 kiló. Eddig majdnem idéztelek.

Én oda vagyok érte. Nagyon.

A világban vagyunk elég sokan ahhoz, hogy ez a "trükk" legalább még egyszer bejöjjön. Például neked. Jön a párod. Nyugi.

Amíg úton van a nőd, csinálj egy kis önvizsgálatot, sőt, egy önismeret-fejlesztés nagyon is hasznos tud lenni. Miért veted meg a tesztoszteront? Mitől félsz egy kapcsolatban? Miért sugárzod azt a nők felé, hogy te inkább egy barát vagy, mint egy potenciális férfi? Járd körbe a témát, de őszintén. Olvasd el a Mert megérdemellek c. könyvet (a szerzőre nem emlékszem, kapható a neten is) - sok mindenre kinyitja a szemedet.

Önismeretben segít még a pszichodráma, a családállítás. Írj privit, ha érdekel.

És a legfontosabb - ne add fel! Elsősorban magadat ne add fel!

2009. szept. 30. 13:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen... De tényleg. És igen, tényleg van bennem egy adag, nem is irigység... De. Irigység :)
2009. szept. 30. 18:08
 8/8 anonim válasza:
Szerintem az a lényeg, hogy érezd magad jól a bőrödben, mindegy hány kiló vagy,de légy magabiztos!Ha másképp nem megy fogyókúrázz, de ha így is jól érzed magad szerintem az se gond!A vidámság és optimizmus szerintem fontos és biztos ,hogy előbb-utóbb rádtalál a szerelem!Szerintem valahol mindenkinek van lelki társa!
2010. nov. 9. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!