Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyire tutyimutyi alakok férfitársaim? Miért nem értitek meg lányok, hogy az igazi férfi elhív egy randira, ha tetszel neki?
Ha úgy viselkednénk, mint ahogy leírtad, akkor szűzkur.vának neveznének és azt mondanák túl sok az elvárásunk. Letettünk már erről rég. Pacsi.
15/L
hiába estek neki a kérdezőnek, be kell látni, hogy tényleg vannak olyan nők, akik meg vannak róla győződve, hogy a kiszemelt hím azért nem közeledik, mert tutyi-mutyi.
eszükbe se jut, hogy egyszerűen csak nem tetszenek neki.
de ez azért nem olyan nagy ügy, nem hiszem hogy elküldeni azt a hat lányt túl sok időt elvett volna az életedből
Én tuti nem hívnálak el, nem felelsz meg az elvárásaimnak ;) Nem mintha magasak lennének az elvárásaim: elég ha az IQ-d szintje meghaladja az egódat.
De ez neked nem jött össze kisapám!
:D
22/N
Sztem inkább ne beszéld le a lányokat erről. Persze, tudom hogy a férfinak kell kezdeményezni. Ez valahogy így is lenne a helyén. De mostanra annyira kifordult magából a társadalom.
Ezt saját magamon érzékelem a leginkább.
Tudom, hogy nekem kéne kezdeményezni, de inkább mégsem teszek semmit. És nem azért, mert a visszautasítástól félek. Egyszerűen leértékeltem magam. Én nem számítók jó srácnak. Inkább meg sem próbálom ezért.
A lányoknak meg amugyis sokkal jobban számít a külső. Így hogy merjek próbálkozni? Elég megalázónak érzem már, hogy ha meglátnak egy "jó pasit" akkor elkezdenek nyávogni meg mászni rá. Ha én vagyok ott, akkor engem nem részesítenek ilyen figyelemben. Tehát ebből arra következtettem, hogy nem vagyok elég jó. Akkor inkább ne is próbálkozzak. Csak lejáratnám magam.
Tudom, hogy nem sok jó lehet abból, hogyha egy lány kezdeményez. De én nem fogok így kezdeményezni, hogy ki lettem kiáltva selejtes példányként. Szánalmasnak tűnne még a próbálkozásom is, hogy én azt hiszem, hogy nekem bnőm lehet, vagy hogy bármi esélyem lenne egy lánynál.
Ahogy észrevettem elég sok srác szenved önértékelési zavarban manapság. Szal nem csak én. Bár nem nagyon ismertem meg egyiket se. Csak magamról tudom, hogy ez van.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!