Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők! Nektek milyen egy igazi férfi?
185 cm magas, izmos test, szőke haj, kék szem.
Kedves, okos, férfias.
Fizikus és agysebész végzettség.
"Fizikus és agysebész végzettség."
na ezen most jót röhögtem. :D
Külső tulajdonságok:
- magas, férfias testalkat
- barna haj
- erős, kihúzott fiatalember
Jó persze ez nem követelmény, csak az ilyen tetszik :) Amúgy a belső tulajdonságok fontosabbak.
Belső:
- kedves
- udvarias
- MEGBÍZHATÓ!!!!
- igazán szeressen
- humoros
- igazi jó társ
ja szakmát nem írtam bocsi...hát eddig úgy voltam vele, hogy mindegy...de tanultam a dologból!!!
Soha nem néztem le az egyszerű munkás embereket, mert értékes emberek ők is, de többet nem kezdek olyannal, aki úgymond "alsóbb" beosztású, mert hátrány. Nem a pénz miatt, hanem a gondolkodásmódja miatt. Jó nem kell, hogy szívsebész legyen, de nálam már minimum a diploma. És ezt nagyon sokáig nem így gondoltam, de van okom, hogy már ezt mondjam.
És egy művelt íróval?
Aki a könyvéből gazdagodott meg de nincs diplomája.
érdekes hogy a "magabiztos" jelzőt egyikőtök sem írta ,pedig ez az egésznek az alapja, enélkül senki sem számít férfinak szerintem sem, azért mondom ezt mert kevés az önbizalmam..
18f
"Jó nem kell, hogy szívsebész legyen, de nálam már minimum a diploma."
mert gondolom akinek nincs egyetemi végzettsége, az csak egy ostoba bunkó proli lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!