Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen egy igazi férfi?
Ne a csajokat kérdezd, mert akkor az életedben nem lesz nőd. Viccen kívül mondom.
Ilyen válaszokat fogsz kapni: őszinte, kedves, humoros, figyelmes. Ha ilyen leszel, K.O. Évekig nézheted majd, ahogy más pasik happolják el előled a nőket, pedig Te olyan vagy akit "szeretnek".
Lehetsz ilyen DE CSAK AZUTÁN, hogy megszerezted a nőt. Viszont akkor is "papucs pozitív" leszel egy idő elteltével.
26/F
Olyan, mint a barátom! :D
Szóval...
Külsőre azért mindenkinek más, én azt szeretem ha valaki izmosabb, de legalábbis nálam semmiképp se vékonyabb, sportol, jó kiállású, sármos tekintet (a kisfiús arcú, "cuki-gyerekek" mellett nem érzem magam nőnek), szeretem a szakállat is, de ez nem olyan fontos.
Belső tulajdonságaiban egyenes, nem kertel, intelligens, jó beszélgetőpartner, határozott elképzelése van a jövőjéről(de legalábbis nem akar anyuciék nyakán ragadni a végtelenségig), ambiciózus, udvarias, jó az ágyban, nem csinál belőlem hülyét mások előtt, mert akkor ő a "viccesfiú a haverok előtt", tisztel és természetesen nagyon szeret engem, és ezt érzékelteti is velem. :)
Én azt hittem úgysincs ilyen pasi, erre megismertem a barátomat, és most nagyon-nagyon boldog vagyok vele! :) Nagyon szerencsésnek érzem magam!
20L
Pisisek,ti nők mindíg csak az álom pasikat írjátok le,aki olyan ritka mint a fehér holló,mert mindíg a rossz fiú kell akit azt hiszitek meg változtathattok,de csak évek multán jöttök rá hogy a az idő amit rossz fiúkra pazaroltok,kidobott idő az ablakon.
Én rendes srác vagyok de már kezd elegem lenni hogy mikor rendes lánnyal ismerkedek,mindíg panaszkodik így átverték meg úgy át verték,és ott vagyok pl én aki meghalgatja,és ha ő lenne a barátnőm mindent meg tennék érte,de nem kellek,csak az izgalmas rosszfiúk.
Ja amúgy a legtöbb nő hazug,és szemét,és tudom a férfiak is ilyenek
22:49
Amit leírtál az sajnos mind igaz. A legrosszabb az egészben az, hogy amikor a rosszfiúk párszor már átb*szták és kihasználták őket, akkor benyögik, hogy hát igen, akkor mégis csak egy jófiú kéne. Ekkor persze már jók lennének. Ez nem más mint szín tiszta lenézés, amit nagyon rühellek. Aki olyan hülye volt, hogy összeállt egy agresszív, hűtlen tahóval az éljen is vele, szüljön neki gyereket, de aztán ne sírjon, hogy neki milyen rossz és, hogy mennyire kihasználták és ne akarjon olyat, aki megbecsüli, mert nem érdemli meg.
ma 12:04
Szívemből szóltál,kicsit lealacsonyító,ha nincs ló akkor már a szamár is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!