Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az az igazi férfi, aki nem sír?
Néztük! :)
Akkor mitől férfi a férfi?
Nem, az általában érzéketlen. Ezt már néhányszor én is megkaptam, mert nem láttak eddig sírni. Nem is fognak, gyengeségnek tartom ugyan, de van amikor én se bírom visszatartani. Ilyen az amikor a nagyapámat látom... Nem részletezném, de akármennyire próbálom visszatartani az, hogy elveszítem, az kikészít...
18/F
dehogynem sír. nekem tetszik ha látszik egy férfi lelke :D
(nyálas, tudom)
Pff...
Szerintem ezt így nem lehet meghatározni, és nem is kell. Sok nő van, aki határozottabb, mint sok férfi; egyes férfiak érzelmesebbek, mint egyes nők, és így tovább. Soha nem az számít, hogy valami általános elképzelésnek mennyire felel meg az ember, hanem hogy konkrétan a párjának mennyire felel meg, vele mennyire illenek össze.
Én pl. számos tekintetben nem tekintem magamat "férfinak" (amennyiben rohadtul nem érdekel se a foci, se az autóverseny és az autók általában, utálom a sört, nemhogy erőszakos nem vagyok, de még figyelmes is, stb.), viszont feleségem meg sok szempontból nem "nő" (mély a hangja, határozott, céltudatos, nem fél senkitől és őt se kell félteni, legalábbis régebben érdekelte a foci és az autóverseny, stb.), és egymásnak tökéletesen megfelelünk, mivel rengeteg közös van bennünk, de ami meg eltérő, az nem zavaró, hanem kiegészítő jellegű eltérés.
Szóval ez a lényeg: egymásnak feleljenek meg az emberek, ne absztrakt ideáknak, amiknek úgysincs túl sok közük a valósághoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!