Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az az igazi férfi, aki nem sír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az igazi férfi, aki nem sír?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 20:38
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
86%

nem sír?! akor nem is ember ... minden emberbe van olyan pont amikor nem bírja ki és muszáj sírva fakadnia

és ?? fiu és sir jajj ő is ember!!! *.*

2010. márc. 14. 23:36
 22/26 anonim ***** válasza:
66%
Az igazi férfi jóképű, vastag a bukszája, rózsacsokrot hoz, nem kártyázik, nem iszik — és nem létezik.
2010. márc. 15. 00:24
 23/26 anonim ***** válasza:
91%

uccsónak van igaza!:D

Am sírni mindenki sír,és kell is...egy ember akkor sír,ha elveszít valamit és később rájön arra,mennyit is ért az neki...

60 napos wow kari....xDDDD

f/16

2010. márc. 15. 00:49
 24/26 anonim ***** válasza:
92%

A sírás kifejezi ugyan az érzelmeket (már ha valaki látja), de ez mellékes. Hisz az ember általában nem azért sír, hogy kommunikáljon vele, hogy mások lássák, hogy ő most szomorú (vagy egyéb). Az elsődleges funkciója a bánat/feszültség levezetése, ezt bizonyítja az a megkönnyebbülés is, ami követni szokta. De ez csak az egyik módja a sok közül. Hogy ki hogyan vezeti le a feszültséget, egyénfüggő, viszont független attól, hogy ki milyen nemű. Lehet, hogy a nőknél valami biológiai okból többször fordul elő, de ebből nem következik semmi. Vagyis a fent említett konzervatív felfogás, ami beleivódott sokmindenki agyába, innen származhat. De szerintem ha sírásról van szó, totál irreleváns, hogy az illető milyen nemű.

Amúgy amikor az én pasim sírt előttem, az számomra a nyítlságot, közvetlenséget, bensőségességet jelentette, és a bizonyítékát, hogy szeret.

2010. márc. 15. 01:00
 25/26 anonim ***** válasza:
55%
a h olvasgatom a kommententeket.. sztem mindenki máshogy képzeli el az igazi férfit, aki neki megfelelő lenne
2010. márc. 15. 13:32
 26/26 Jmester válasza:
Aki nem sír az nem férfi hanem állat.Ez a véleményem mennyit sír az függ attól, hogy ki mennyire érzékeny:)
2011. márc. 19. 17:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!