Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az az igazi férfi, aki nem sír?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az az igazi férfi, aki nem sír?

Figyelt kérdés
2010. márc. 9. 20:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
79%
NÉha nekem is jólesne kisírni magam de olyankor mindig leiszom magam meg egy kis Rock&roll és egyből jobban vagyok!!!
2010. márc. 9. 20:59
 12/26 anonim ***** válasza:
75%

Én nem sírok, csak ha nagyon ideges vagyok, akkor jön ki, de nem ilyen tehetetlenség miatt, meg ami a fókuszban volt.:D

Ha szomorú vagyok vagy valami, akkor direkt hergelem magam, hogy ideges legyek, és megyek le terembe edzeni. Nem sokszor van ilyen, de én szeretem néha ezt az érzést:D

De amúgy nem hinném, hogy az ciki ha sír egy férfi, aki nem így gondolja az hülye.

16F

2010. márc. 9. 21:23
 13/26 anonim ***** válasza:
39%

az igazi férfi az az aki hülye és bonyolult

amelyik férfi nem ilyen az egy még fel nem talált emberi faj.

egyébként szerintem nem a sírással függ össze a dolog. attól is függ h mikor,miért sír. egy lánynál sem túl előnyös ha nagyon érzékeny és sokszor sir[pl én:S:S]

egy férfi próbáljon mindig erős lenni[ itt lelkileg értettem],de ne bunkó

2010. márc. 9. 21:44
 14/26 anonim ***** válasza:
87%
Érdekes kérdés. Szerintem egy abszolút természetes emberi reakció semmiképp sem határozhatja meg a férfiasság kérdését. Nekem pl. abszolút hidegnek tűnik attól egy férfi, ha nem mutatja ki az érzelmeit. Érzéketlen pasi meg kinek kell?! Nyilván, a síró-pityogó férfiak meg a másik véglet. Valahol a kettő között leledzik az igazi férfi.
2010. márc. 9. 22:02
 15/26 anonim válasza:
90%
Nem! Az az igazi férfi, aki általában nem sír:D De a helyzet adja. Ők is ugyanúgy emberek, sírhatnak őkis. De persze ne legyenek bőgőmasinák:D
2010. márc. 9. 23:09
 16/26 anonim ***** válasza:
89%
Én végig sem bírtam nézni a fókuszt, mert annyira bosszantott, hogy felnőtt emberek ilyen dolgokra nem tudják a választ. Miért nevelik bele az összes nőbe gyerekkorukban azt, hogy egy férfi nem sírhat? Ugyan miért ne sírhatnánk? Hisz nekünk is van lelkünk és vannak érzéseink. Sőt még akár érzelmesebbek is lehetünk egyes nőknél. Én egy rák jegyű pasi vagyok, de a nyavajgás meg hasonló dolgok nem igazak rám. Viszont a szerelmet nagyon is komolyan veszem és nagyon mélyek az érzéseim. Ha minden jól megy, akkor a napokban lehet, hogy lesz egy randim egy lánnyal... Az 100%, hogy alig bírnám kivárni azt a pillanatot mikor hosszú percekig csak ölelgethetném.(nem az első randin) Amilyen lelki állapotban vagyok mostanában valószínű, hogy nem bírnék uralkodni az iránta érzett mély érzelmeimen és elsírnám magam, de kivételesen örömömben. Bár nem tudom, hogy hogyan reagálna rá, de biztos nagyon meglepődne. Ahogy ismerem még Ő is pityeregne. Nekem ez a véleményem erről a témáról. Bár ez csak egy vélemény a sok közül, de remélem sokat segíthettem vele. Őőőőő akkor talán röviden ennyi.:) 16F
2010. márc. 10. 00:18
 17/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a zeddigi válaszokat! Sokan sokféleképpen értelmezik, és ez jó.
2010. márc. 10. 06:27
 18/26 anonim ***** válasza:
37%
hát legalábbis előttem ne sírjon, mint egy fürdős k*rva :P férjemet sosem láttam sírni, apámat egyszer, az esküvőmön (de azok inkább a meghatottság könnyei :)). és ők mindketten igazi férfiak :)
2010. márc. 10. 09:36
 19/26 anonim ***** válasza:
74%
Az igazi férfi megengedheti magának h sírjon mert van annyira bátor h ezt is megtegye! Persze ne azért sírjon mert elfogyott a sör xd
2010. márc. 10. 21:02
 20/26 anonim ***** válasza:
88%

attól még férfi hogy sír...

csaklehetőleg ne egy bolt közepén üvöltve sirjon mint a 4éves unokahugom:d

az már nem férfia:D

2010. márc. 11. 10:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!