Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ti megkaptátok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti megkaptátok az igazi férfit vagy a legtöbb esetbe egy olyan elvárásotok ez aminek egy férfi se tudott igazán eleget tenni és egy idő után elfogadtátok azt ami akadt?

Figyelt kérdés
Az elvárások nagyok és véget nem érőek sőt néha ellentmondásosak(legyen kemény és független mégis néha legyen gyöngéd stb. stb.)
2011. márc. 7. 12:51
 1/5 anonim ***** válasza:
A szerelem nem így működik.
2011. márc. 7. 13:02
 2/5 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz.Ja és tökéletes nem létezik, mert a tökéletes mindenkinek mást jelent.
2011. márc. 7. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Már miért lenne ez ellentmondásos?

Az én párom a magánéletben nagyon gyöngéd, nagyon szeretgetős, de kifelé egy kőkemény férfi.

Amúgy meg igen, én megkaptam az IGAZI férfit. Aki intelligens, lehet vele kommunikálni, lehet rá felnézni, lehet tisztelni, erős jellem, lehet rá számítani, ért a férfias dolgokhoz, és nagyon jó odabújni hozzá :) Mindenkinek ezt kívánom!

2011. márc. 7. 13:13
 4/5 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz, nem így működik a szerelem. Ettől függetlenül a párom, aki már egyben a férjem is, független, férfias, magabiztos, erős, határozott, ezzel együtt (velem kapcsolatban) érzékeny, érzelmes, gyengéd, odaadó, hűséges, gondoskodó, ezen kívül szórakoztató és nagyon jó a humorérzéke.

Sőt, még külsőleg is bejön és minden nagyon jó vele.

2011. márc. 7. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó hülyén írtam, bocs! :D Szóval így akartam az "egyben helyett": a párom, aki már a férjem is. :D
2011. márc. 7. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!