Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen fiú? 19/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen fiú? 19/L

Figyelt kérdés
Tehát én túl vagyok az első szerelmi csalódásomon azóta nem találom magamat, hogy mit is szeretnék kezdeni magammal. Ennek már lassan 4 hónapja, lassacskán kezdek magamhoz térni, más fiúkkal beszélgetni, de úgyérzem hogy csak arra kellek nekik hogy az ágyukba cipeljenek. Pedig én nem ilyen lány vagyok, és olyan nagy kérés lenne hogy valaki tényleg szeressen. Biztos bennem van a hiba... Tehát létezik e olyan aki tényleg szeret, és nincsenek hátsó szándékai
2011. dec. 1. 19:37
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:

"de a nem annyira szépeknek kezdeményeztem... Nem értem ez.. Ha valakinek leírom hogy tetszik és Ő nem ír vissza???"

Szerintem te biztos, hogy nem nézel ki jól... Lehet, hogy tévedek, de kicsi rá az esély.

2011. dec. 1. 19:43
 12/43 anonim ***** válasza:
facebookozol
2011. dec. 1. 19:43
 13/43 anonim ***** válasza:
53%
mindenki csak b@szni akar hidd el csak más a körítés vki azt mondja h szerelmes és vár több hónapot is a puncira és utána szakít vki meg megmondja elsőnek és utána is otthagyja a csajt
2011. dec. 1. 19:44
 14/43 anonim ***** válasza:

Élőbe próbáld alkalmazni ezt ne netten úgy hátha nagyobb sikere lesz a párkeresésnek :)

netten csak azt kel elérni hogy találkoztatok és a többi megy magától :)

2011. dec. 1. 19:44
 15/43 anonim ***** válasza:
Igen. Amúgy meg ne áltasd már magad. Biztos tudnál találni olyan fiút csak te se akarsz, pont jó úgy ahogy most van.
2011. dec. 1. 19:47
 16/43 A kérdező kommentje:
de én akarok, de akkor én vagyok a hülye, köszönöm :D
2011. dec. 1. 19:48
 17/43 anonim ***** válasza:
Létezik, egészen biztos. Türelem.
2011. dec. 1. 19:52
 18/43 anonim ***** válasza:

Kicsit ellenmondásos a helyzeted.

Állítólag jól nézel ki(kétlem), kezdeményezni is próbálsz(:D:D), a csúnyább fiuknak is esélyt adsz és mégsem jön össze. Szerinted?

2011. dec. 1. 19:52
 19/43 A kérdező kommentje:
de ezt komolyan mondom h nem vagyok csúnya, itt miért ne mondanám el??
2011. dec. 1. 19:53
 20/43 anonim ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy csúnya vagy. De, ha valóban olyan jól nézel ki és kezdeményezel is, akkor vajon miért nem jön össze? Számomra ez eléggé abszurd így.
2011. dec. 1. 19:55
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!