Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen fiú? 19/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen fiú? 19/L

Figyelt kérdés
Tehát én túl vagyok az első szerelmi csalódásomon azóta nem találom magamat, hogy mit is szeretnék kezdeni magammal. Ennek már lassan 4 hónapja, lassacskán kezdek magamhoz térni, más fiúkkal beszélgetni, de úgyérzem hogy csak arra kellek nekik hogy az ágyukba cipeljenek. Pedig én nem ilyen lány vagyok, és olyan nagy kérés lenne hogy valaki tényleg szeressen. Biztos bennem van a hiba... Tehát létezik e olyan aki tényleg szeret, és nincsenek hátsó szándékai
2011. dec. 1. 19:37
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:

A 35. válasz teljesen helyt álló.

Itt vagy például én. Egy szeretetéhes, kedves, de nem túl jóképű fiú. 17 évesen, mindössze egy 1 hónapos kapcsolatot sikerült összehoznom (a csaj elhagyott egy másik pasiért), és ennyi. Hiába próbálkozok, minden lány elutasít, mert külső alapján ítélnek meg. Bizonygatják, hogy nekik a kedves pasik kellenek. Ismerem a korosztályom, tudom, hogy sokkalta kedvesebb vagyok a többinél, és mégis.

"olyan nagy kérés lenne hogy valaki tényleg szeressen" Nem nagy kérés, csak csökkentsd le a külső iránti igényeidet.

"létezik e olyan aki tényleg szeret, és nincsenek hátsó szándékai" Itt vagyok például én, egy közeli ismerősöm is ilyen, és még x számú ilyen ember van a világon. Csak őket nehezebb észrevenni ,mert mindig próbálják leplezni a világ elől a fájdalmukat, a szenvedésüket.

"Biztos bennem van a hiba..." Aki igazán szeret, az a hibáiddal együtt szeret, ehhez ennyit fűznék hozzá.

Egy 17 éves, lelkileg megtört fiú

2011. dec. 3. 22:53
 42/43 anonim ***** válasza:

A 40-ikhez annyit fűznék hozzá hogy bárcsak az volna legnagyobb gondom, hogy Karácsonykor egyedül leszek. Mit számít az hogy egyedül vagy-e, vagy sem? Csak nem a női nemtől várod a boldogságot?! Sírok... a nevetéstől. Nevetek rajtatok, gyenge srácokon, akik azt hiszitek hogy a nő a boldogság forrása. Adjátok fel álmaitokat, és akkor fogtok rátalálni a boldogságra.

"Mert nem az lesz boldog, ki törekszik rá, hanem az ki minden törekvést felad."

2011. dec. 3. 22:59
 43/43 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de nem csajozok többet, mert senkinek se kell egy kedves, rendes, szeretni képes srác, ha ronda. Neked se. Amíg ilyen felszínesek vagytok mind, ne is számítsatok arra, h könnyen találtok rendes pasit!
2011. dec. 4. 08:09
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!