Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen fiú? 19/L
A 35. válasz teljesen helyt álló.
Itt vagy például én. Egy szeretetéhes, kedves, de nem túl jóképű fiú. 17 évesen, mindössze egy 1 hónapos kapcsolatot sikerült összehoznom (a csaj elhagyott egy másik pasiért), és ennyi. Hiába próbálkozok, minden lány elutasít, mert külső alapján ítélnek meg. Bizonygatják, hogy nekik a kedves pasik kellenek. Ismerem a korosztályom, tudom, hogy sokkalta kedvesebb vagyok a többinél, és mégis.
"olyan nagy kérés lenne hogy valaki tényleg szeressen" Nem nagy kérés, csak csökkentsd le a külső iránti igényeidet.
"létezik e olyan aki tényleg szeret, és nincsenek hátsó szándékai" Itt vagyok például én, egy közeli ismerősöm is ilyen, és még x számú ilyen ember van a világon. Csak őket nehezebb észrevenni ,mert mindig próbálják leplezni a világ elől a fájdalmukat, a szenvedésüket.
"Biztos bennem van a hiba..." Aki igazán szeret, az a hibáiddal együtt szeret, ehhez ennyit fűznék hozzá.
Egy 17 éves, lelkileg megtört fiú
A 40-ikhez annyit fűznék hozzá hogy bárcsak az volna legnagyobb gondom, hogy Karácsonykor egyedül leszek. Mit számít az hogy egyedül vagy-e, vagy sem? Csak nem a női nemtől várod a boldogságot?! Sírok... a nevetéstől. Nevetek rajtatok, gyenge srácokon, akik azt hiszitek hogy a nő a boldogság forrása. Adjátok fel álmaitokat, és akkor fogtok rátalálni a boldogságra.
"Mert nem az lesz boldog, ki törekszik rá, hanem az ki minden törekvést felad."
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!