Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik még ilyen fiú? 19/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még ilyen fiú? 19/L

Figyelt kérdés
Tehát én túl vagyok az első szerelmi csalódásomon azóta nem találom magamat, hogy mit is szeretnék kezdeni magammal. Ennek már lassan 4 hónapja, lassacskán kezdek magamhoz térni, más fiúkkal beszélgetni, de úgyérzem hogy csak arra kellek nekik hogy az ágyukba cipeljenek. Pedig én nem ilyen lány vagyok, és olyan nagy kérés lenne hogy valaki tényleg szeressen. Biztos bennem van a hiba... Tehát létezik e olyan aki tényleg szeret, és nincsenek hátsó szándékai
2011. dec. 1. 19:37
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Hiába mondjátok, ha megismerek valakit és szerelmes leszek belé akkor nem a külső a legfontosabb.... És igen szívesen megismernék egy ilyen fiút mint például te vagy kedves utolsó
2011. dec. 1. 20:22
 32/43 anonim ***** válasza:

A sokadik ilyen alkalom után pont hogy le kéne sz@rni. Akinek a nem tökéletes külső nem felel meg, az nem is akar tovább látni!

Majd meglátod, lesz, aki azt kedveli, ami igazán te magad vagy. És akkor jelenik meg amikor a legkevésbé várnád.

2011. dec. 1. 20:23
 33/43 anonim ***** válasza:

"Hiába mondjátok, ha megismerek valakit és szerelmes leszek belé akkor nem a külső a legfontosabb.... És igen szívesen megismernék egy ilyen fiút mint például te vagy kedves utolsó"

Duma... Te is tudod, hogy nem így van...

2011. dec. 1. 20:23
 34/43 anonim ***** válasza:
Ezio nak igaza van.Néz körül a Friendzone-odban meg a "nem túl helyes fiúk" halmazában,akiket eddig ignoráltál.
2011. dec. 1. 20:39
 35/43 anonim ***** válasza:
Vannak még normális fiúk, csak éppen őket szokták a legjobban oltogatni, porba döngölni, mert a lányok többsége nem értékeli azt, ha valaki normális. Nyilván mindenkiben van hiba, senki nem lehet tökéletes, még ha sok naiv ember el is hiszi, hogy ő maga az, és ő is a tökéletes társat keresi (sőt: meg is érdemli!). Ilyenkor van az, hogy rengeteg lehetőséget elszalasztanak, aztán meg beleválasztanak a közepébe. Én legutóbb úgy jártam egy lánnyal, hogy kb. két hét után kértem tőle e-mailt vagy msn-t, de semmilyen elérhetőségét sem adta meg. Ezek után felmerül az emberben a kérdés, hogy mennyire érdemes normálisnak lenni, hiába szerettem volna csak annyit, hogy beszélgessünk, nem jött össze. Lelkileg egy idő után számunkra is fárasztó, hogy a normális viselkedés senkinek se jön be, hogy semmibe vesznek, de ha meg "bunkó" vagy, akkor sopánkodnak, hogy milyen állatokkal hozza össze őket a sors. Nem tudom, miért van ez így, de így van. Talán nem mernek odamenni hozzád a fiúk, vagy nem reagálnak a közeledésedre, nehogy megint belefussanak egy pofonba, mint már annyiszor (a félelem nagy úr lehet, bárki bármit mond). Manapság olyan kevés a rendes ember, akinek tényleg számítanak az igazi értékek, egymást megismerni és tiszteletben tartani pedig szinte már luxus.
2011. dec. 1. 20:49
 36/43 anonim ***** válasza:
Csak azt kell tisztelni aki tényleg megérdemli. Senki sem érdemel tiszteletet csak azért mert ember. Az a kérdés hogy "milyen ember, kicsoda ő hogy én tiszteljem?" Én sose szoktam tiszteletteljesen odamenni egy csajhoz sem, mert eddig nem találtam olyat akit tisztelni lehet.
2011. dec. 1. 20:56
 37/43 A kérdező kommentje:
pedig van olyan lány hidd el
2011. dec. 1. 23:13
 38/43 anonim ***** válasza:

Én tudnék de megint csak a kezdeményezéssel küzdök... Meg volt pár kudarc de nem érdekel, szétgyúrom!!!! magam meg ráerőszakolom magam a kezdeményezésre akkor is:D

Nekem nem szexre kéne egy lány se aki tetszik (igényeim alacsonyak) de még egyenlőre alfává válás rögös utja közepén állok.

F18

2011. dec. 1. 23:21
 39/43 anonim ***** válasza:

Jaj kérdező miért csinálod ezt?

Neked egy értelmes, normális és kedves szépfiú kell. Mi értelme van annak, hogy itt az ellenkezőjét bizonygatod? Ha nem így lenne, akkor már rég találtál volna normális barátot magadnak. Legyél hozzánk őszinte és mondd el nyugodtan, hogy egy átlagos normális srác nem felel meg neked.

2011. dec. 1. 23:22
 40/43 anonim ***** válasza:
Van még ilyen fiú, igen. Én mostanában folyamatosan csalódok a lányokban, de bízom benne, hogy van még olyan lány, aki kedves, romantikus és hosszabb kapcsolatra vágyik, nem kell tökéletesnek lennie. Senki sem az. Nem szeretném egyedül tölteni a karácsonyt...
2011. dec. 2. 11:06
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!