Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még ilyen fiú? 19/L
Figyelt kérdés
Tehát én túl vagyok az első szerelmi csalódásomon azóta nem találom magamat, hogy mit is szeretnék kezdeni magammal. Ennek már lassan 4 hónapja, lassacskán kezdek magamhoz térni, más fiúkkal beszélgetni, de úgyérzem hogy csak arra kellek nekik hogy az ágyukba cipeljenek. Pedig én nem ilyen lány vagyok, és olyan nagy kérés lenne hogy valaki tényleg szeressen. Biztos bennem van a hiba... Tehát létezik e olyan aki tényleg szeret, és nincsenek hátsó szándékai2011. dec. 1. 19:37
21/43 anonim válasza:
Létezik, csak sajnos az ilyeneket nem veszitek észre. Ha valaki nem hátsó szándékkal, és nem is a párkapcsolat erőltetésével közeledik akkor az a "barátzónába" kerül, mert nem elég titokzatos, férfias. Én is túl vagyok egy szerelmi csalódáson, pont ezért. Nem voltam elég menő a kisasszonynak, túlságosan sokat törődtem vele, figyeltem rá, és így nem kellettem.
Én is csak egy lányt szeretnék, aki tetszik, akiben bízhatok és szerethetjük egymást. Ennyi. Nem kérem, hogy legyen bombázó, meg legyen tökéletes, csak fogadjuk el és szeressük egymást.
20f
22/43 anonim válasza:
Mutass képet magadról :D és akkor eldöntjük hogy csúnya vagy e vagy nem :D mondjuk mindenkinek más az ízlése :D
23/43 A kérdező kommentje:
19:56 Tökéletesen leírtad azt, amit én is szeretnék. Ide meg nem merek képet kitenni, félek h vki felismer :D
2011. dec. 1. 19:59
24/43 anonim válasza:
Létezik, de te nem ilyet keresel, hanem jóképűt.
25/43 A kérdező kommentje:
és a kettő együtt nem megy??
2011. dec. 1. 20:02
26/43 anonim válasza:
De miért nézel mindenkit hülyének?:D Ha te valóban szép lennél és nem csak a külső alapján válogatnál, akkor már rég találtál volna magadnak normális fiút.
27/43 anonim válasza:
Esély van rá, csak nagyságrendekkel kevesebb, és lehet h rengeteg csalódáson kell túlesned, mire találsz egy rendes srácot. Ha nem a külsőt néznéd, akkor viszont rögtön találhatnál ilyet.
28/43 anonim válasza:
Nincs egyszerre jóképű meg normális fiú. Ne akarjon egy csaj többet mint amennyit megérdemel.
29/43 anonim válasza:
"és a kettő együtt nem megy??"
Dehogynem, de ahhoz bombázónak kell lenned és kicsit értelmesebbnek, mint most vagy:)
30/43 anonim válasza:
Válassz egy srácot az ide kommentelők közül. Itt akad sok JÓLELKŰ, ÉRZELMES, RENDES, ÉS NEM UTOLSÓSORBAN RONDA srác. pl én is ilyen vagyok. Gyakorlatilag minden nők által gyakran hangoztatott elvárásoknak megfelelek még sincs semmi. Na ja, mert nem akarom igazán. Vagy mert nagyon akarom. Ultimate érvek rá, amikor csupán annyit akarnak közölni hogy nem jön be a pofid öreg. De 150 ilyen után valahogy elmegy az ember kedve az egésztől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!