Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez gáz szerintetek?
Figyelt kérdés
zerintetek az gáz ha pl ismerkedek egy csajjal és egyből megkérdezem hogy szexelt-e már kutyával?
Itt gyakorin is egyre több az ilyen. Meg szerte a neten. Én senkit nem dugnék meg egy kutya után.
Csajok mit reagálnátok egy ilyen kérdésre?
2011. nov. 29. 01:00
12/13 A kérdező kommentje:
Kurvära nem unatkoztam csak kiakadtam. Mert ezen a szaron volt ma 2 v 3 ilyen kérdés is és hát lehet valakinek ez tök alap hogy ilyen is elő fordul, de nekem kurvära nem. Csak nagyon szopás lenne, hogy pl összejövök egy csajjal és kiderülne. Nem is tudom mit csinálnék. Több aberrált van a világon mint azt gondolnátok.
2011. nov. 29. 12:47
13/13 anonim válasza:
Pf...
Idióta. Megsúgom, egy kutya után már nem is tudnál szerintem megdugni senkit, hacsak nincs valami beteg vágyad arra, hogy kórházban fekvő beteg lányokkal szexelj...
Erre mást nem tudok mondani, csak annyit, hogy barátom, nagyon hülye vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!