Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok szemében mi a gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szemében mi a gond az ilyen megjelenéssel?

Figyelt kérdés

A rockerekre és a metalosokra gondolok, akik zenekaros pólóban érzik jól magukat. Velük mi a gond? Mitől stílustalanok, igénytelenek és szakadtak? Én pl. zenekaros pólóban vagyok, terepmintás nadrágokat viselek, néha bakancsot, néha hátköznapi cipőket és hosszú hajam van. Nem azért, metalos vagyok és a többi ilyen arc is így öltözik, hanem mert így érzem jól magam.

22/f

2011. nov. 24. 15:48
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

#30!

Ebből most az jött le, hogy téged csak a pasi pénze érdekel.

Egyébként szobafestőként tevékenykedek.

2011. nov. 28. 16:58
 32/41 anonim ***** válasza:

Miért, mert azt írtam, hogy fontos az iskolai végzettség?

Egy orvos tudod milyen keveset keres? Egy szobafestő a többszörösét hazaviszi, mint egy átlagos orvos. Szóval nem a pénze érdekel, csak hogy mit hozott ki magából az eddigi életében. Mire vitte szellemileg, mennyire volt szorgalmas. Nem baj, ha csak keveset keres vele, de szellemi munkája van, amivel embereken segít és fel lehet rá nézni.

Rád is biztos fel lehet nézni, ha máskor nem, akkor amikor éppen a létrán állsz :)

Abban jársz, amiben akarsz, párt mindenki tud maga mellé találni, csak esetleg nem olyat, mint amit mások. Te nem biztos, hogy bejönnél egy hagyományosabban öltözködő nőnek. A zenekaros póló meg szerintem inkább elfedi a valódi egyéniséget, mint megmutatja. Egy szobafestő is öltözhet másképp. Többe nem kerül.

2011. nov. 28. 17:04
 33/41 anonim ***** válasza:

17:04 Azért vannak elképzeléseid a szobafestőkről.. Egyáltalán nem keresnek többet mint egy átlagos orvos.Sőt télen szinte teljes leállás van.Az utóbbi időben még nyáron sincs munka a festőknek. Imádom az ilyen embereket..azt sem tudják miről csak beszélnek..

Azért megnéznélek mit szólnál ha egy napot is festőként kéne végigdolgoznod.Lehet utána nem az orvosokra hanem a festőkre néznél fel hogy olyan kevés pénzért annyit dolgoznak.

Kérdezőnek pedig: Ne másoknak akarj megfelelni, hanem magadnak. Aki szeret az így is szeretni fog!

2011. nov. 28. 17:44
 34/41 anonim ***** válasza:

Igenis én ismerek nagyon jól kereső szobafestőt, kőművest is.

De azt tudomásul kell venni, hogy egy értelmesebb lány egy olyan fiút részesít előnyben, aki tanulásra, művelődésre is fordított időt fiatalon, diplomát szerzett, van közös témájuk, beleillik a társaságába, családjába.

Hasonló a hasonlóval...

2011. nov. 28. 19:52
 35/41 A kérdező kommentje:

#34!

Na és attól, hogy zenekaros pólót visel, attól még nem lehet olyan?

2011. nov. 28. 19:53
 36/41 anonim ***** válasza:

minden ember előítéletes, a lányok látják a zenekaros pólót és egyből azt hiszik, hogy te olyan vagy, mint Wayne világa című filmben , akinek még sose volt nője, és elég egyszerű srác

mert kik is hordják a zenekaros pólókat?

olyan tizenéves srácok, akik pattanásosak, zsíros a hajuk, nőnek nem kellenek, vagy olyan kiöregedett rockerek, akiknek nincs semmi életcéljuk, csak fesztiválokon sörözni, cigizni, koncertre járni, ott kis csajokat megfektetni a sátorban

ez egy durva sztereotípia, de a nők ezt gondolják az ilyen emberekről

neked is vannak sztereotípiáid, a rózsaszín táskás műkörmös csajokról azt hiszed, hogy semmirekellő plázanők, közben lehet, hogy életed szerelme mellett mész el

mindenki sztereotípiákban és előítéletekben gondolkozik, és ez normális is, mert nem lehet minden szituációt, minden embert kielemezni, alaposan megismerni, hogy tudd, kell-e az neked

a tapasztalataid, sztereotípiáid leegyszerűsítik a döntést, megkímélnek csalódásoktól

sok érdekes embert is elszalasztasz, azokról úgysem tudod meg, hogy érdemes lett volna velük beszélni

a zenekaros póló egy bélyeg rajtad, ami sok lányt egyből elfordít tőled, lehet, hogy a lányok 5%-a pont ilyen zenekaros pólós srácokra bukik, de ha nem lenne a póló, hanem egy normális ruhád lenne, akkor a lányok 60%-ának tetszenél

a póló beszűkíti a lehetőségeidet ismerkedés terén

vagy keress eleve olyan lányokat, akik ilyen rocker jellegűek, nekik biztosan fogsz tetszeni így is, sőt, csak így

2011. nov. 28. 21:01
 37/41 anonim ***** válasza:
59%
Nekem nagyon bejönnek az ilyen stílusú pasik:)
2011. dec. 9. 20:11
 38/41 anonim ***** válasza:
59%
Nekem csak a rockerek tetszenek szinte, total mindegy, hogy zenekaros poloban vannak-e. Mellesleg nem tudom, hogy voltal-e egy igazi metalfesztivalon, meg az 50-es motoros rockerek is hordanak ilyet. Akinek nem tetszik, az az o maganugye.
2011. dec. 9. 20:21
 39/41 anonim ***** válasza:
van akinek pont ez jön be...de általában azok a lányok is hasonló stílusúak.
2011. dec. 9. 22:26
 40/41 anonim ***** válasza:

Hogy mi a gond? Elmondom..

Orvostanhallgatóként én sem nagyon látok ilyet az egyetemen. S tudod miért? Mert itt az embereknek az önkifejezés nem merül ki abban, hogy ugyanolyan cipőt (bakancsot), nadrágot (a hatszázadik terepmintás), s a 10 közül valamelyik fekete alapon zenekaros póló (a három SOAD-osból most a zöldes..).

Ha hozzám jönnél oda beszélgetni egy kávézóban, az utcán, bárhol: az első, ami végigfutna az agyamon, hogy mit szeretnél ezzel kifejezni. Mit fejez ki a személyiségedből az, hogy bakancsot hordasz télen-nyáron, terepmintás nadrág nevetséges városban folyamatosan (egy-két darab még elmegy persze, nekem terepmintás szoknyám van, de ha csakis ebben járkálsz, akkor továbbra is felmerül a minek?), a zenekaros póló pedig, ahogy már valaki írta, azt sugallja, hogy téged annyira befolyásol (és behatárol) ez a zene, hogy képes vagy a megjelenésed is ennek hatására alterálni.

Tehát amikor megszólítasz egy olyan lányt, mint én (aki átlagosan öltözködik, s műveltebb az átlagembernél), akkor számíts arra, hogy a puszta tény, hogy te ezekben érzed jól magad azt jelenti, hogy a már említett szubkultúra jegyeit viselve érzed kifejezve magad. Számomra visszatetsző, amikor valaki ennyire átveszi más/mások viselkedését, öltözködését. Mert ha valaki egyedi, akkor miért kell belesimulni valamibe?

Véleményem szerint az átlagos+ valami pikantéria az, ami a legjobb.. Mert az extravagancia (hiába tetszik nekem is egy-két emberen, mert jól áll nekik), nem szívesen mutatkoznék egy egyetemi összejövetelen olyannal, akinek mondjuk felálló kakastaréja van. Persze, tudom, ez punkos, s te nem viselsz ilyet, de szerinted egy átlag (vagy nem is annyira átlag) ember fejében nem az jár, hogy a te nem annyira elfogadott öltözködésed hogy fog rá hatni megítélés szempontjából?

S persze, ilyenkor jöhetnek a szentimentalizmussal az emberek, hogy ha szeret, elfogad így, s nem érdekli mások véleménye.. Lehet, az első egy évben, aztán ha elmúlt a rózsaszín köd, majd ő is rájön, hogy esetleg a család se szeretné, ha a barátja a nagyobb rokonságnak bemutatkozna, vagy ha esetleg szeretné, hogy elkísérje egy kiöltözős, fontos eseményre, akkor kövezzetek meg, de engem a röhögőgörcs fog el egy lófarokba fogott hosszú hajtól férfin (de ilyenkor nőknél sem túl elegáns), annál már csak a kiengedett tud romantikusabban szállni a szélben egy táncnál..

Kicsit fáj a fejem, úgyhogy nem garantálom a koherenciát:) A lényeg az, hogy nem feltétlen igénytelenség (noha kevés kreativitásra utal, s sajnos sok rocker a higiéniát a Sátán találmányának tartja), de egy átlagos lány átlagos fiút akar magának - legalábbis külsőre. Nem kell tucatembernek sem lenni, de ha túlságosan kirívó az ember megjelenése, az visszatetszést válthat ki.

Én kifejezetten szeretem a hosszabb (nem hosszú, maximum vállig érő) férfiakat, de azon túl nekem egyrészt feminin, ahogy lobog a haja szélben, másrészről pedig nagyon kevésnek is áll jól annyira, mint azt ő gondolja:) Nem ismerlek, de a helyedben megnézném magam rövid hajjal (akár csak úgy felfogni a hajad, vagy valami számítógépes programmal), mert ha markánsabbak a vonalaid, férfiasak, azokat nem érdemes optikailag nyújtani a hosszú hajjal.

A lényeg persze az, hogy önmagadnak tess, csak gondold végig, hogy a személyiséged kifejezésére nem találsz-e jobb módot, mint az, hogy beskatulyázod saját magad a "rocker" sztereotípiába az öltözködéseddel? Mert ne nagyon várd el, hogy egy lány vegye a fáradtságot, s próbáljon benned valami szerethetőt találni (biztos vagyok, hogy rengeteg van), ha külsőre (nem is arcra vagy testalkatra, de megjelenésre) nem felelsz meg az elvárásainak? Mert 99% nem fogja megtenni, inkább keres olyan embert, akinek a külseje számára és a környezete számára jobban elfogadható (mert a nem ilyen stílusban öltözködő lányok nagy arányban nem fogják jól érezni magukat, ha meg kell jelenjenek veled valahol, mert a legtöbb embernek a jut eszébe, amit már a legelején leírtam: ötlettelen és belesimuló személyiség egy, valljuk be, kicsit polgárpukkasztó rétegbe).

Egy főként rockot hallgató lány

2011. dec. 10. 14:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!