Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok szemében mi a gond az ilyen megjelenéssel?
A rockerekre és a metalosokra gondolok, akik zenekaros pólóban érzik jól magukat. Velük mi a gond? Mitől stílustalanok, igénytelenek és szakadtak? Én pl. zenekaros pólóban vagyok, terepmintás nadrágokat viselek, néha bakancsot, néha hátköznapi cipőket és hosszú hajam van. Nem azért, metalos vagyok és a többi ilyen arc is így öltözik, hanem mert így érzem jól magam.
22/f
Ez a szomorú. Miért így kell gondolkodni, hogy metalosok csak metalosokkal jöhetnek össze? Szerintem ez nagyon ostoba gondolkodásmód.
Az is igaz, hogy rossz helyen vagyok. A városban, ahol élek nincs metal színtér. Sőt. Az egész országban alig van.
Én egy metálos csajszi vagyok, tudom miről beszélsz...
Simán annyiról van szó , hogy mindenkinek nem felelhetsz meg mert nem egyforma az emberek ízlése.
Bár a zenekaros pólóval én mondjuk nem értek egyet (páromat le is szoktattam erről) mert olyan komolytalan gyerekes jellemet ad a viselőjének (ez 22 évesen már nem annyira áll jól...)
Lehetsz te akkor is rockos ha nem zenekaros pólóba vagy...
amig nem zsíros a hajad, fürdesz rendesen(láttam már olyat, aki ezt nem tette meg), és nem ítélsz el mindenki mást, aki nem olyan mint te(ez a legnagyobb problémám a metálosokkal, pedig watch my dying koncerteken én is ott szoktam lenni és üvöltök)...akkor nincs veled gond. nézd, ki igy, ki ugy érzi jolmagát a bőrében.
vagy éppen azért van veled gondjuk, mert nem vagy divatmaki, de ezzel meg ne foglalkozz.
hát nekem pont a metálos pasik a gyengéim:) igazából én próbáltam összejönni nem rocker pasival, de valahogy ütök tőlük a csípő alá érő hajammal,fűzőimmel stb.
Megírhatnád, hol laksz, mert el nem tudom képzelni, hol nincsen metálos társaság :D Körülöttem nagyon nagy van, mielőtt még nem ismertem volna őket álmomban sem gondoltam volna, hogy velük fogok barátkozni, zenekartagok, kik között eléggé ismertek is vannak. Tudom, hogy nem a kérdésre válaszoltam, de este van, és többre nem telik :D Ahogy így leírtad magad, nekem pont az esetem vagy. Jóó, tudom, nem ismerkedős oldal, mielőtt még valaki leolt... :D
Különben nagyon nem igénytelen a metál stílus. Pont a hosszú hajat kell a leggondosabban ápolni. Na meg ha magamból indulok ki semmi igénytelenség nincs egy fekete szoknyában... Legalább az ilyen lányoknak igazi a haja és nem póthaj:) Te jó ég, semmi értelme nincs amit írok, lehet mennem kéne aludni.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!