Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok szemében mi a gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szemében mi a gond az ilyen megjelenéssel?

Figyelt kérdés

A rockerekre és a metalosokra gondolok, akik zenekaros pólóban érzik jól magukat. Velük mi a gond? Mitől stílustalanok, igénytelenek és szakadtak? Én pl. zenekaros pólóban vagyok, terepmintás nadrágokat viselek, néha bakancsot, néha hátköznapi cipőket és hosszú hajam van. Nem azért, metalos vagyok és a többi ilyen arc is így öltözik, hanem mert így érzem jól magam.

22/f

2011. nov. 24. 15:48
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:

16:26 -al értek egyet. Ha cicababákkal akarsz randizni válts stílust, egyből tapadni fognak.

17/L

2011. nov. 25. 15:37
 12/41 /Anita_'94/ ***** válasza:

A 11-24 16:24-es véleményt magam is osztom valamelyest. Huszonévesen picit komolytalan benyomást kelthet ez a cucc a hétköznapokon. Egy koncertre persze így illik menni, de melózni, vagy suliba már nem az igazi. Attól még, hogy rendesen felöltözöl, ha másból nem is, de a hajadból úgyis tudni fogja mindenki, hogy nem pl fekete pákó fan vagy :D

Én is metalt hallgatok (főleg régebbi death metalt), de ebből nem sok látszik rajtam. Pici vagyok, szőke is és szeretek szolidan, de csinosan öltözködni. Bár néha beérem a nike naci+kapucnis pulcsi+bomber kombnációval is :)

2011. nov. 28. 08:06
 13/41 A kérdező kommentje:
Mitől komolytalan?
2011. nov. 28. 08:49
 14/41 anonim ***** válasza:

Mert már az én korosztályomban is felütötte a fejét a borotvált mellkasú rózsaszín inges "trendi" megjelenés.

Szánalmas.

34 ffi

2011. nov. 28. 09:12
 15/41 anonim ***** válasza:
nekem semmi gondom vele, 15-16 evesen pont igy oltoztem, de idosebbeken se gaaz. 20L
2011. nov. 28. 09:19
 16/41 anonim ***** válasza:

na figyu,

nincs ezen mit csodálkozni.neked ez a stílusod,de ez nem feltétlenül jön be a csini csajoknak!sőt,egyáltalán nem.

jól mondták előttem,az ilyen csajok a divatkandúrokat szeretik,bennük a rocker fiúk leginkább az igénytelenség és az ápolatlanság érzetét keltik.ők mondták!

én gimiben alteros csaj voltam,ilyen bölcsészes külsővel,és érdekes módon velem sem akart összejönni egy srác,mert egyáltalán nem tetszett neki a stílusom.pedig ápolt,csinos lány voltam akkor is,mégsem kellettem neki.

egy ,,szubkultúrába" tartozol,és ameddig ez így van,addig leginkább hasonszőrű csajoknál van esélyed.

persze ez nem törvényszerű,de így reális!

24n

2011. nov. 28. 09:33
 17/41 anonim válasza:

Figyi, nekem is volt nemrég a családomban egy haláleset, meg amúgy is tél előtt be szoktam feketedni, és hát idén nagyon jól sikerült ez a dolog, minden várakozásomat felülmúlta. Fekete bakancs, fekete farmer, térdig érő bőrkabát, fekete kapucnis pulcsi, fekete bőrkesztyű, és fekete kontaklencse. Ja, és 200 cm.

Egyeseket kiakaszt, egyesek megrémülnek, de még nem mert beszólni senki. És mégis... ha utazok a metrón, buszon, villamoson mindig találok egy egy tekintetet, akivel lehet szemezgetni. A csajok szeretik a sötét alakokat. Kíváncsiak rá. Olyan vagyok mint egy bezárt ajtó... érdekli őket, hogy mi van mögötte. Úgyhogy ne csüggedj! Öltözz változatosabban, találj ki többféle variációt a fekete ruhákból. És szerintem se nyerő a zenekaros póló. koncerten igen, de ismerkedni?! A csajok nem azt nézik, hogy ki a rocker, hanem hogy ki az igényes, ápolt, és civilizált. Ha így jelensz meg a társadalomban, azok is észrevesznek majd akik nem feltétlen rockerek, de van bennük egy kis vadság.

2011. nov. 28. 09:35
 18/41 anonim ***** válasza:
én is szeretem a rock zenét és a metált is imádom! De nem követem ruházatban ezt a stílust.. Mert nekem az meg nem jön be hiába szeretem ezt a zenét!.. De az a lényeg, hogy légy önmagad, és érezd jól magad. A többi meg nem számít!
2011. nov. 28. 09:51
 19/41 anonim ***** válasza:

Szerintem elég igénytelen ez a megjelenés

majdnem olyan szinten van számomra, mint ha valaki hatalmas márkajelzéssel ellátott ruhákat hordana

ha valaki ennyire rajong valamiért, és még a ruháján is feltünteti, akkor annak nem sok önálló személyisége lehet

ez a szememben egy divatmajomság, nem gondolkozol, nem mérlegelsz, rá van nyomtatva az együttes neve, megveszed, hordod, mint a többi hasonló majom

egy együtteses póló, terepmintás nadrág nem éppen elegáns, sehol nem lehet megjelenni benne

már eleve az, hogy az a legfőbb tulajdonságod, hogy metálos, rocker stb vagy, ezt tartod fontosnak megosztani magadról, ez jelzi, hogy milyen sekélyes a személyiséged

ennyi van benned... amit a zeneipar beléd töltött, még úgy is öltözöl

mi érdekes lehet még benned egy nő számára?

2011. nov. 28. 10:10
 20/41 A kérdező kommentje:

Már mondtam, hogy tényleg énmagam vagyok ezekben. Párszor írtam ide, hogy ezekben érzem jól magam.

De kérdésemre nem válaszoltatok: mitől komolytalan a zenekaros póló? Szinte mindig viselem valamelyiket, de senki sem mondja rám, hogy komolytalan vagyok.

2011. nov. 28. 10:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!