Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lányok szemében mi a gond...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok szemében mi a gond az ilyen megjelenéssel?

Figyelt kérdés

A rockerekre és a metalosokra gondolok, akik zenekaros pólóban érzik jól magukat. Velük mi a gond? Mitől stílustalanok, igénytelenek és szakadtak? Én pl. zenekaros pólóban vagyok, terepmintás nadrágokat viselek, néha bakancsot, néha hátköznapi cipőket és hosszú hajam van. Nem azért, metalos vagyok és a többi ilyen arc is így öltözik, hanem mert így érzem jól magam.

22/f

2011. nov. 24. 15:48
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

#19!

Mitől igénytelen?

Sok hasonszőrű alakot ismerek. Egyikről sem mondható el, hogy nincs önálló személyisége, gondolkodása.

És ez mitől divatmajomság? Pont, hogy nem ez a divat.

Egyébként nemcsak metalos vagyok. Ránézésre "csak" az. De ha jobban megismer az ember, akkor megtudhatja, hogy olvasott, művelt ember vagyok. Gitározok, kottákat írok és olvasok, sok könyvet olvasok (nagyjából történelmi témákat). Max ez lehet bennem az érdekes. Több nem. Csak ennyi vagyok.

2011. nov. 28. 10:20
 22/41 A kérdező kommentje:

#16!

Nem szívesen csak metalos lánnyal jönnék össze. Mivel nálunk alig van ilyen színtér. Itt minden már csak a diszkókról szól. Emiatt kevés is az esélye.

2011. nov. 28. 10:22
 23/41 anonim ***** válasza:

komolykodhatsz, amennyit akarsz, ha bohócnak öltözöl

nézz körbe, a sikeres emberek nem majmolnak metálzenekarokat

egy üzletember, orvos, ügyvéd nem hord ilyen dolgokat

ezek egyszerűen játszós ruhák a felnőttek, felnőttes gondolkodású emberek szemében

senkit nem érdekel a zenei ízlésed, ízléstelenséged

ennek megfelelően a metálos póló pont annyira igénytelen, mint egy Justin Bieber vagy Lady Gaga póló

és a nagy D&G feliratos ruhák is csak kicsit igényesebbek az ilyen együtteses pólóknál

rendben, a 80-as években, 90-es évek elején sok fiatal hordta ezeket a metálos pólókat, de ma már ők felnőttek, akik kicsit is komolyabbak, elértek valamit az életben, azok rendes ruhákat hordanak

a változatos öltözködés igényes, az egysíkú meg igénytelen

azt hordasz, amit akarsz, de zenekaros pólóban nem fog senki komolyan venni, csak egy nagy gyereknek, aki még mindig azt hiszi, hogy a világ a zenei ízlés körül forog

2011. nov. 28. 10:25
 24/41 anonim ***** válasza:

Szerinted egy 22 éves lányon hogyan mutat pl egy hellokitty-s póló? Gyerekes és nevetséges. Ugyanígy festenél az én szememben az utcán. 22 évesen csontvázas, halálfejes, hatalmas felirattal ellátott pólóban rohangálni..

Ne érts félre, ha neked ez tetszik, így érzed jól magad, ne törődj más véleményével.

Az párom is csak fekete ruhákat hord, de mindenféle felírat és minta nélkül. Lehet így is elegánsan és sportosan, változatosan öltözködni és ez a lényeg. Próbáld ki, menj és vegyél egy minta nélküli sötét pólót és inget. Talán változik a lányok hozzá állása irányodban.

2011. nov. 28. 10:33
 25/41 anonim ***** válasza:

a zenekaros póló proli dolog, személyiség nélküli emberek hordják, akik tartozni akarnak valahova, ráadásul nem éppen a társadalom krémjéhez

ilyen pólót nem hord komoly, sikeres ember

a saját lehetőségeidet korlátozod, ha az öltözködésedben ilyen fantáziátlan vagy

összefoglalva: a zenekaros póló k.rva gáz!!!

2011. nov. 28. 10:40
 26/41 anonim ***** válasza:

Nem igazán értek egyet azokkal akik szerint gyerekes a zenekaros póló...

De egy a lényeg: Döntsd el hogy önmagad akarsz-e lenni, vagy valaki más. Aki szeret az zenekaros pólóban is fog.Akit meg már ránézésre sem érdekelsz annyira hogy megismerjen, mert zenekaros pólóban vagy és az "jajjdegáááz", attól ne is várj komolyabban semmit...

Hordj nyugodtan zenekaros pólót, előbb utóbb úgyis találsz olyat aki önmagadért fog szeretni, nem azért mert inget hordasz..

17/ rockos lány

2011. nov. 28. 15:26
 27/41 anonim ***** válasza:
Zenekaros polo egyszerüen gyerekes és ennyi.Rock a stilusod akkor hasonló csajok társaságat keresd,m nekik be jön ez.Vagy neked más,milyen csajok jönnek be?Pl én nőisen-csajosan divatosan öltözködöm (mások szerint tipikus cicababa vagyok)..és nekem pl nem jönnek be a rockeres pasik,de lehet ez csak én vagyok...meg hülyén is néznék ki egy olyannal:D amúgy semmi bajom velük..
2011. nov. 28. 15:58
 28/41 A kérdező kommentje:
Nemcsak a rocker és metalos lányok jönnek be. Viszont a divatosan öltözködő cicababák nem jönnek be. Inkább az átlagosan öltözködő, hétköznapi csajok azok, akik még bejönnek.
2011. nov. 28. 16:05
 29/41 anonim ***** válasza:
Akkor kicsit öltözz te is átlagosan és úgy próbálkoz átlagosan öltözködö lányoknál.
2011. nov. 28. 16:11
 30/41 anonim ***** válasza:

az sem mindegy azért, hogy mivel foglalkozol, milyen a végzettséged, mit csinálsz szabadidődben, jóképű vagy-e

mert teszem azt egy bűn ronda gyári munkás hordhat zenekaros pólót, vagy divatos ruhákat, a nők lenézik, míg egy jóképű orvos járhat zenekaros pólókban, akkor is intelligens, sikeres, menő lesz a csajok körében

szóval fontos a ruha, a zenekaros póló senkinek nem válik előnyére, de ami a ruha alatt van, a jó testalkat, magasság, izomzat, arc, humor, fellépés, intelligencia, munkahely, iskolai végzettség, mind nagyon sokat számít egy ismerkedésnél

2011. nov. 28. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!