Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de félek tőle! Mit tegyek?
"Nem tudom, mit tegyek, depressziós vagyok, úgy érzem, ki akar használni, megölni is próbáltam magam már."
Mit tegyél?Fordulj szakemberhez és semmi esetre se tegyél magadban kárt!
Nos, ha ekkora korkülönbség is van köztetek, akkor lehet, hogy ez is hozzájárul a félelmedhez, és talán nem alaptalanul.De nyilván, ez másik férfi, biztosan nem lesz vele olyan tapasztalatod, mint azzal, aki megijesztett, de a korkülönbség miatt esetleg lehetnek majd problémák.
Nem kell félni, ha tanulsz az esetekből, próbálod a tapasztaltakat a magad hasznára fordítani, akkor nem fenyeget olyan veszély, hogy újra ugyanolyan ijesztő élményed legyen, na meg két ugyanolyan férfi nem létezik.
Szóval, nem félj, csak légy okos és elővigyázatos.
"Nem tudom, mit tegyek, depressziós vagyok, úgy érzem, ki akar használni, megölni is próbáltam magam már"
Na neked tényleg nem való kapcsolat még.Az kell,hogy szegény pasit állandóan manipuláld a fenyegetésekkel?????
Előbb rendbe kellene szedned magad,mert labilisan belemenni BÁRMILYEN kapcsolatba is,nem nyerő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!