Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretem, de félek tőle! Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de félek tőle! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval van egy férfi, és én, mint sejthető volt. Nagyon szeretem Őt, mindennél jobban, egyszerűen imádom Önmagáért. Nekem van egy régebbi rossz élményem, és sajnos félek, rettegek minden pasitól, az utcára se nagyon megyek ki. Tudja, hogy szeretem, azt is tudja, hogy félek, 6-8 órákat is képesek vagyunk elbeszélgetni telefonon, msn-en, párszor találkoztunk már (kettesben is), szeretem, de félek is tőle kicsit. Nem tudom, mit tegyek, depressziós vagyok, úgy érzem, ki akar használni, megölni is próbáltam magam már. És még valami: egy ici-pici korkülönbség van köztünk. (23 év)
2011. nov. 23. 12:26
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

"Nem tudom, mit tegyek, depressziós vagyok, úgy érzem, ki akar használni, megölni is próbáltam magam már."

Mit tegyél?Fordulj szakemberhez és semmi esetre se tegyél magadban kárt!

2011. nov. 23. 12:30
 2/7 anonim ***** válasza:
A korkulombség nem számít ha 2 ember szereti egymást.Hívd meg hozzád ha félsz vele kimenni.Elobb-utobb át kell ezen esni,hogy kimész,mert hát nem maradhatsz a 4 fal kozott egy életen át.
2011. nov. 23. 12:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Nos, ha ekkora korkülönbség is van köztetek, akkor lehet, hogy ez is hozzájárul a félelmedhez, és talán nem alaptalanul.De nyilván, ez másik férfi, biztosan nem lesz vele olyan tapasztalatod, mint azzal, aki megijesztett, de a korkülönbség miatt esetleg lehetnek majd problémák.

Nem kell félni, ha tanulsz az esetekből, próbálod a tapasztaltakat a magad hasznára fordítani, akkor nem fenyeget olyan veszély, hogy újra ugyanolyan ijesztő élményed legyen, na meg két ugyanolyan férfi nem létezik.

Szóval, nem félj, csak légy okos és elővigyázatos.

2011. nov. 23. 12:31
 4/7 anonim ***** válasza:

"Nem tudom, mit tegyek, depressziós vagyok, úgy érzem, ki akar használni, megölni is próbáltam magam már"

Na neked tényleg nem való kapcsolat még.Az kell,hogy szegény pasit állandóan manipuláld a fenyegetésekkel?????

Előbb rendbe kellene szedned magad,mert labilisan belemenni BÁRMILYEN kapcsolatba is,nem nyerő....

2011. nov. 23. 13:11
 5/7 anonim ***** válasza:
23 év van köztetek, vagy 23 éves valamelyikőtök? Egyébként nincs mitől félned, ha szereted mond meg neki, és közöld vele, hogy te komoly kapcsolatot szeretnél, nem azt, hogy érdekből legyen veled.
2011. nov. 23. 14:23
 6/7 A kérdező kommentje:
23 év van köztünk.
2011. nov. 23. 16:12
 7/7 A kérdező kommentje:
De miért manipulálnám, vagy fenyegetném? Eddig se, ezután se. Mondtam már neki, hogy szeretem, azt mondja, ő is. De félek komoly kapcsolatot kezdeni.
2011. nov. 23. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!