Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány osztálytársam akibe szerelmes vagyok és szerintem én is bejövök neki de ez nem tuti. Hogyan mondjam el neki hogy szeretem? Attól félek hogy kiröhög hogy mondjam el neki?
Először is hány éves vagy is milyen nemű?
Talán ágynemű? :/ (Félretéve ezt)
Tényleg több infó nem ártalmas...
nézd öcsi!remélem srác vagy:D
én azt tanácsolom: Ne támadd le azzal h szereted.Próbálj meg beszélgetni vele, ha egyfele laktok kísérd el vmeddig és onnan eldől h te is bejössz neki vagy sem:)
am ha nagyon gonosz akanék lenni és az vagyok: ez a kkérdés legalább 100 szor fentvan. Ne hidd hogy csak neked van ilyen eseted!! csá pucus
Én is javaslom hogy jelöld be VIP-en ha visszaigazol és kint van az msn címe...Akkor nyert ügyed van, de ha nem akkor élőben beszélgess vele!
És úgy belemerülsz vele, témázgatsz és ha eljuttok odáig hogy tudod mit akarsz, akkor elkérheted, esetleg szám csere!
Ui: Nem jó a netes csajozás, bekockulsz, és a valóságban nem tudsz normálisan csajozni!
Ezt tapasztalatból írom, velem is ez van/volt! :/
Ja meg bátortalan vagyok... 16F
De ez tökéletesen OFFOLÁS:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!