Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy lány osztálytársam, órán szemezgetünk. és mikor el hívom valahová nem akar eljönni szerintetek miért van ez. És mit tegyek?
Figyelt kérdés
2010. szept. 17. 20:27
2/6 anonim válasza:
lehet hogy unalmasnak tartja a tananyagot,és keres más érdekesebb elfoglaltságot.
3/6 Kamuuu válasza:
Vegyél neki csokit aztán virágot aztán 1 könyvet és ezt ismételd meg 10szer aztán feküdj le vele amig terhes nem lesz!!!
4/6 anonim válasza:
többet ne hívd, nem érdemli meg a törődésedet, szal ne fektess több energiát belé. Keress mást. HA elsőre nemet mond, másodjára még jobban.
5/6 anonim válasza:
Én is szemezek osztálytársammal, de csak azért mert szekálni akarom. Tudom h bejövök neki, de aztis h én nem akarok semmit tőle. Elég gáz egy srác, vagyis a feje, meg nem is okos, és gyorsan felkapjaa vizet. Szóval csak mélyedj magadba! :S:S
6/6 A kérdező kommentje:
csak én nem vagyok sztem csúnya
szval
2010. szept. 28. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!