Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon tetszik egy lány? (8. vagyok és az osztálytársam)
Régebben már 5. ben megkérdezte az egyik barátnője hogy szerelmes vagyok-e abba lányba és én azt mondtam hogy nem.
Most viszont nagyon-nagyon tetszik és úgy érzem hogy bejövök neki viszont azt is érzem hogy nincs esélyem mert régebben nemet mondtam és ezért most félek.
És ha nemet mond és elmondja mindekinek az meg égés.
Nem tudom mit tegyek kérlek segítsetek.
Nem hiszem , h azért nincs esélyed, mert régen nemeet mondtál.Ez 5.-ben volt. most 8. -os vagy. Rég volt. Attól függ miket csinál h te azt hiszed bejössz neki.
Szerintem menj oda beszélgetni, és ha egyértelmű jelet ad arra, hogy bizony bejössz neki, akkor szabad a pálya. Hívd el moziba, sétálni akárhova. Csak ne legyél félős:D Sok szerencsét!
szerintem totál nem lényeg h régebben nemet mondtál.
ha biztos v benne h a csajnak egy kicsit ish bejösz ak nem fogja figyelembe venni h régen mit mondtál.
az téleg naon jo ötlet amit az első mondot...
de szem azt ish megprodálhatod h elmondod neki amit érzel..és ha ő nem viszonozza az érzéseidet és elmondja mindenkinek ak nyugottam mond azt h cs szivattad!v cs fogadásbol csináltad!(v nem tom h szoktatok e felelsz v merszezni,de ha igen ak arra ish foghatod amiket mondtál)...
ha igy viccesen bujsz ki az egészből ak nem lesz ciki sem meg égő sem.....
sok szerencsét!!!bárhogy ish brobálkozol:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!