Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány osztálytársam, mit csináljak? (lent)
Figyelt kérdés
nincs barátja, igaz egy csávó hajtja mindig de ő mindig próbálja lerázni. Régebben volt nála esélyem. Nagyon rendes lány. Jóban vagyunk szoktam vele néha(sztem énis tetszek neki) flörtölni,de hívjam el randira. Attól félek nem jönne elmert a többi lány csak szex mániásnak tart, de nem vagyok az!2010. ápr. 17. 11:26
1/9 anonim válasza:
Mond meg neki, hogy mit érzel és hogy nem csak a sex a téma..
Meglátjuk mi lessz.
Szerintem lazán menni fog.
Sok Sikert!
2/9 anonim válasza:
Hívd el moziba,utána pedig vacsizni!nem lesz olcsó,de ha neked bármit megér...:P hajrá!23L.
4/9 anonim válasza:
hívd el valahova,kérdezd meg mit csinál suli után..
5/9 anonim válasza:
Mondd el neki h mit érzel, ne foglalkozz azokkal a lányokkal, akik egy rossz képet alkottak rólad. Ha a kiszemelt viszont szeret hidd el el fog menni veled randizni.
6/9 anonim válasza:
Szerintem meg légy szexmániás amíg lehetsz, hívd el és dugd meg. Hidd el, ő is pont ezt akarja.
7/9 anonim válasza:
szerintem hívd el mint ha 1 baráti találkozás lenne és beszélgessetek személyes dolgokról
8/9 anonim válasza:
Uram Isten! Szegény válaszolót miért kell cseszegeni szokjatok má le a helyes írás témáról.Ha nem tetszik ne válaszoljatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!