Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szeretem őt, de naggyon messze lakik? Alig tudunk találkozni,350km-re lakunk egymástól. Félek, hogy ráfog menni a kapcsolatunk, de ezt nem akarom mert imádom.
Nekem is lett volna egy ilyen kapcsolatom, de nem jött össze....
És örülök is neki, mert kiderültek róla dolgok, amik...hát nem voltak a legjobbak. Kimondottan örülök, hogy nem kezdtem bele a távkapcsolatomba...
De tudod erre csak egy megoldás van.
Ha engedik a szülei, vagy te meg tudod engedni magadnak, akkor aludj ott nála, menj át egy egész hétvégére.
És ha hétvégente találkoztok, akkor talán ki lehet bírni.
Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de nem alaptalan a félelmed. Azt mondják, hogy a nagy távolságra a kis szerelem rámegy, a nagy pedig megerősödik, de a fizikai távolság miatt egyszer majd vagy te, vagy ő fog találni egy olyan személyt, akit szintén szeret, de őt meg tudja ölelni, megcsókolhatja, hozzábújhat, ha fázik... Tapasztalatból mondom, kérlek, ne hordjatok le ezért! Ha nagyon szereted, akkor minél jobban erőlködj, de ez így nem fog menni évekig!
Van rá esély, hogy később közelebb kerüljetek? Összeköltözés? Vagy ha olyan korban vagy, válasszatok közös főiskolát, munkahelyet, stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!