Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Segítség, légyszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Segítség, légyszi sürgősen! (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Hát az a helyzet, hogy tetszik egy srác, csak valamelyik nap megcsókolt és nem éreztem a bizsergést. ő pedig szerelmes belém, de nem akarom visszautasítani,mert akkor az lenne,hogy eddig bolondítottam... de viszont meg nemtudom hogy akarnék-e tőle valamit :// nemtudom mit tegyek, légyszike segítsetek!
2011. nov. 19. 14:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát mindig megér.
2011. nov. 19. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tetszik, akkor még kialakulhat valami. :)

Nagyobb baj lenne, ha nem tetszene...

2011. nov. 19. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát az a helyzet, hogy nem éreztél semmit amikor megcsókolt? Az azért baj... De ha összejönnél vele akkor az ugyanúgy bolondítás lenne csak még hosszabb ideig. Szerinted melyik a jobb? ha nem látsz benne semmi fantáziát még most küld el, ne hitegesd szegényt
2011. nov. 19. 16:17
 4/6 A kérdező kommentje:
jogos, és látok benne fantátiát...csak egyszerűen nemutom...nemtuodm magam se az okot, hogy miért nem akarok vele járni :SSS és most szegény arra vár,hogy döntsek,de akarok is tőle vmit meg nem is...szörnyű!! könyörgök adjatok tanácsot :(((((
2011. nov. 20. 00:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Már ne haragudj de hány éves vagy? Ez még nem a világ vége hidd el jobb ha elküldöd őt nem fog neked tetszeni hogy hajt rád, akar tőled valamit, és egyre visszataszitóbb is lesz... ha lehet minnél előbb hagyd szegény gyereket mert ha ő "szerelmes" beléd és te nem meg se érdemled őt. sajnálom ha nagyon erősen fogalmaztam de ez igy van.
2011. nov. 20. 23:34
 6/6 A kérdező kommentje:
már ne is haragudj, de 15 és fél éves vagyok! :) ja és mellesleg, ahogy megírtam már fent is, hogy lehet hogy akarnék is valamit, csak félek belekezdeni, mert még nem vagyok belé szerelmes és nemtudom, hogy belé tudnék-e szeretni :)))
2011. nov. 25. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!