Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék visszajelezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék visszajelezni neki? Valami épkézláb ötlet kéne SŰRGŐSEN

Figyelt kérdés
Rámírt fbn egy gyerek, hogy nagyon tetszenek neki a képeim, mindhez írt komikat is amiben sokat hangoztatta, hogy komolyan gondolja h szépek. Na most nekem is bejön a gyerek, viszont nem tudok neten ismerkedni. Tehát fullra elbénázom az egészet. Most csak annyit tudtam "benyögni" neki, hogy köszi, meg hogy nekem is tetszenek az ő képei. Hogy jelezzek neki, hogy bejön? Mert azért csak nem írhatom neki így teljesen ismeretlenül, hogy "hali nagyon bejössz..."
2011. júl. 10. 01:46
 1/4 anonim válasza:

Na mármost jó lenne tudni, hogy hány éves vagy, fiú v. lány

Ha fiú, akkor beszélgessetek, beszélgetés végén hívd el, hogy találkozzatok valahol.

Ha lány, akkor is beszélgess vele, ha normális válaszokat adsz neki és ő is normális, akkor el fog hívni randizni.

Mondjuk ha nem hível, akkor szerintem Te is nyugodtan kezdeményezhetsz, hívd el te, de ez csak végső esetben.

2011. júl. 10. 01:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ. Én vagyok a lány(16) és ő a fiú(17).

Arról még tudsz tanácsot adni, hogy miről beszélgessek vele? Vagy egyáltalán, hogy írjak rá?

2011. júl. 10. 01:55
 3/4 anonim ***** válasza:
A kezedel,közös témát meg majd találtok.
2011. júl. 10. 01:58
 4/4 anonim ***** válasza:
vagy jó téma az is h mit csinált aznap ;) és akkor elkezdi mesélni j(jobbik esetben):)
2011. júl. 10. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!