Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » SOS sürgősen kéne a tanácsotok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

SOS sürgősen kéne a tanácsotok?

Figyelt kérdés

Múlt pénteken megismertem a bnőm buliján egy srácot. Csók nem volt, csak simogattuk egymást a kanapén, hajába túrtam + hazakísért a srác, de 2 puszival köszöntünk el.

Bejelöltem fb-n, vissza is igazolt. Írtam neki egy levelet de nem válaszolt rá - pedig bnőm szerint - jól ismeri a srécit - tuti válaszolt volna: azt írtam hogy "Köszi, hogy hazakísértél, tök jó volt egyet dumálni^^". Csak bnőm azt mondja a srác nem mindig kapja meg facebookon a leveleket. Erre írtam 2 nappal ezelőtt mégegy üzit, de arra se válaszolt még... :(

Ma megszerezte a barátnőm a srác telószámát nekem is megvan. Küldjek sms-t a pasinak, vagy hívjam fel vagy nagyon nyomulás lenne?

(Jah tippként az egyik haverom aki jól ismeri mondta hogy 100% hogy nem fog a srác kezdeményezni, mert nagyon félénk típus. Azt mondta soha nem kezdeményezne.)

17/l

ui: sosem volt még pasim

2011. ápr. 16. 09:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Most kit érdekel az, hogy a srác kezdeményezik-e vagy sem. Te már kezdeményeztél, igazán vissza írhatna.

Írj neki egy sms -t, egy próbát megér, ha nem válaszol akkor hagyd rá.

2011. ápr. 16. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne sms-t írjál neki, hanem hívd fel.

Bár én nem hiszem, hogy valaki nem kapja meg a fb-s üzeneteket. Legfeljebb nem olvassa.

Ha felhívod, olyan hajnali fél 5 körül vasárnap, akkor biztos őszintén fog válaszolni minden feltett kérdésedre.

2011. ápr. 16. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel lehet hogy ő nem olyan mint a többi hogy naphosszat a gép mellett ül lehet hogy csak nem nézte a leveleit!Sok szerencsét!:D:D:D
2011. ápr. 16. 11:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne, ne írj neki, és ne is hívd!

A számát nem ő adta meg neked, és nagyon nyomulás lenne. Sztem még várj egy kicsit.

2011. ápr. 16. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!