Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sürgösen kellene csajozos locsolós vers! Ki tud? :_d
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 19:17
2/8 nielindi válasza:
szeged felöl jön a gözös, ott locsolok, ahol szörös.
3/8 anonim válasza:
Nem készültem kölnivízzel,
jóban vagy a g.ciízzel?
4/8 anonim válasza:
Erdőn mezőn nyitott szemmel sok virágra lel az ember, én most őket megöntözöm, a piros tojást megköszönöm.
5/8 anonim válasza:
Állok előtted, húsvét hétfő reggelén
Locsolgatás ábrándja nyilallt belém
De hamar eloszlatta naiv ábrándom
Buja kebled látványa, kislányom
Arra gondolok míly jó lenne melledre verni
De nem hiszem hogy szeretsz ge.cis lenni
Kérlek ne feledd e két rövidke sort
Délután átjövök és megduglak, pont.
6/8 anonim válasza:
Zölderdőben jártam veled
ide-oda járt a kezem
ugy éreztem nem vagy nedves
meglocsolhatlak e kedves?
7/8 anonim válasza:
biciklivel érkeztem, 30 métert fékeztem. .... vagyok (neved) szép és laza, locsoljak vagy huzzak haza ? :D
8/8 anonim válasza:
Piros tojás, fehér nyuszi, ez mind csak maszlag! Gyere kislány, meglocsollak, oszt utána ... megbeszéljük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!